Lagbanner

Inför Swindon Town - QPR

Två bortamatcher inom loppet av fyra dagar - nu går serien in i ett avgörande läge!

Dax för match igen, dessutom två stycken inom loppet av fyra dagar. Rangers har fått ytterligare en vecka på sig för att lappa ihop den sargade spelartruppen och nu börjar läget faktiskt att se ganska ljust ut. Såväl Pacquette som Lee Cook och Gino Padula är spelbara för manager Holloway, dock råder viss tveksamhet angående Marc Bircham, enligt den officiella hemsidan så är chansen 50/50 att "Birch" ingår i laget på lördag.

Helgens motståndare är Swindon som för närvarande huserar i skiktet alldeles under den grupp av lag som strider om kvalplatserna. 11 poäng skiljer mellan lagen och detta lär bli svårt för Swindon att hämta in även om man plockat bra med poäng under de senaste matcherna. Man lider dock fortfarande av sviterna från en usel säsongsstart. Efter 14 omgångar låg laget trea från slutet och läget såg relativt prekärt ut, man har dock repat sig bra och är nu ett stabilt mittenlag. Rangers vann hemmamatchen i september med 2-0 men nu lär det bli tuffare. "Superhoops" bör framför allt se upp med målspottaren Sam Parkin som svarat för hela 19 av Swindons 43 mål.

Som vanligt relativt svårt att veta vilken uppställning som "Ollie" väljer att matcha fram. Backlinjen har dock kännts stabil på sistone och det finns knappast någon anledning att peta någon ur kvartetten Forbes-Shittu-Palmer och Padula. Cook lär återta sin högermittplats och Richard Langley lär få fortsatt förtroende på mitten. Sen blir det klurigare. Skall Holloway åter spela Gallen på mitten och satsa på en comebackande Pacquette på topp tillsammans med Furlong? Det är iallafall mitt tips, dessutom så hoppas jag att Bircham kan spela annars lutar det mot att Marcus Bean tar hans plats.

Förra helgens poängförlust mot Mansfield var en klar missräkning, där missade QPR chansen att rycka ifrån övriga lag under kvalstrecket. I och med att dessutom Luton vann sin hängmatch i veckan så har vi bara en pinne ner till 7:e-platsen. Efter Swindon väntar Huddersfield borta i ytterligare ett Svenska Fans-derby. Mindre än 4 poäng från dessa matcher skulle vara dåligt, jag tippar på att vi slår Swindon med 2-1, heta Furlong och pålitlige Gallen får stå för kassarna denna gång!

Fredrik Montgomery2003-02-27 23:20:00

Fler artiklar om QPR