Lagbanner

Oldham Athletic - Queens Park Rangers 0-0

Mållöst i svår bortamatch.

QPR fick med sig en poäng hem från lördagens möte med Oldham.

Rangers förde spelet stora delar av matchen och inte helt oväntat så gjorde moståndarnas målvakt, i dag en australier vid namn Les Pogliacomi, en av sina bästa matcher för säsongen och såg till så att det blev oavgjort.

Det var Oldham som i den första minuten skapade dagens första farlighet då Carss sköt över. Rangers första chans kom efter knappa fem minuter då Furlong tvingade Pogliacomi till dagens första räddning.

Rangers skapade ytterligare ett par chanser genom Langley och Bircham, men det var inget som skapade några större problem för Oldhams försvar.

Oldham stack upp och Carlisle nådde tidigare Rangersspelaren Paul Murrays precis före Corazzin och kunde nicka till hörna. Murray hade själv ett skott över efter en trasslig situation vid en hörna.

Richard Langley fick en tveksam varning fem minuter innan paus men tog så när revansch precis innan halvtidssignalen då hans frispark akrobatiskt räddades av Pogliacomi.

Andra halvlek började lite trevande innan Rangers efter tio minuter kunde skapa en farlighet efter bra förarbete och inlägg av Forbes. Rangers såg allt mer ut som det starkare laget och Gallen hade ett par lägen att ge QPR ledingen.

Det blev dock inget mål för Rangers denna eftermiddag och de sista minuterna var det gästerna som jagade ett segermål. Matchen slutade dock mållöst och Rangers ligger kvar på sjätte plats i ligatabellen.

Redan på tisdag är det dags för match igen. Då kommer nedflyttningshotade Cheltenham på besök till Loftus Road. En svår match mot ett lag i desperat behov av poäng, men den måste bara vinnas. Jag återkommer med ett negativt tips under början av veckan.

Simon Ståål2003-03-15 23:25:00

Fler artiklar om QPR