Queens Park Rangers - Cheltenham Town 4-1 (2-1)

Säker seger men till vilket pris?

Efter ett tidigt baklängesmål kunde QPR ganska komfortablelt besegra Cheltenham hemma på Loftus Road. Gästerna tog ledningen efter dryga fem minuters spel då Mark Devaney slog Damien Spencers inlägg förbi Chris Day i Rangersburen.

Bara ett par minuter senare bars Tommy Williams ut på bår med vad som verkar vara en knäskada som i värsta fall kan leda till ett par matchers vila. Skadan kunde inte kommit mer olägligt då detta var Lee Cooks sista match innan han återvänder till Watford.

Rangers tog över spelet nästan helt och skapade gott om chanser. Fem minuter innan paus kunde slutligen Gallen spräcka nollan då han slog Cooks inlägg i mål. Precis innan paus stod Michael Duff för ett märkligt självmål då han från staffområdesgränsen slog bollen i eget mål under press från Gallen.

Samme Duff tvingades lämna planen några minuter in på andra halvlek efter att ha skallat i hop med Paul Furlong. Cheltenhams manager Bobby Gould bytte in sin för säsongen bästa målskytt Julian Alsop och satte ner nödlösningen på topp, John Brough, i backlinjen.

Ett par minuter senare spelade Langley fram Cook, som i sin sista match i QPR-tröjan kunde placera bollen i mål till 3-1.

Danny Shittu var ytterst nära att nicka in Langleys hörna innan Furlong kunde snurra upp Cheltenhams backlinje och enkelt göra 4-1.

Resten av matchen kontrollerades av Rangers och med kvarten kvar byttes Gallen och Furlong ut och ersattes av Thomson och Angell. Något mer hände dock inte framför något av målen och det slutade med tremålsseger.

Rangers väntar nu på besked om Williams skada. Med Cook tillbaka i Watford finns det inte så många naturliga alternativ kvar att välja på. Under säsongen så har en hel del olika alternativ provats på vänsterkanten.

På senare tid har Leroy Griffiths med framgång spelat på kanten, medan den nu skadade Karl Connolly tidigare använts som ytter. Andra alternativ är att spela Marcus Bean eller Dennis Oli på fel kant, men det känns troligast att det blir Grifftis som tar plats ute till vänster om Williams inte kan spela mot Wigan på lördag.

Besked om Williams skada kommer troligen att komma under onsdagen. Vi hoppas att det är positiva besked som når oss.