Förlust för reservlaget

Dessutom: Cook ville stanna kvar.

QPR's reservlag förlorade eftermiddagens bortamatch mot Crystal Palace med 3-0. Ett resultat som inte alls speglade matchbilden.

Rangers dominerade matchen från början med Palace kontrade in ett mål genom Nabil efter en knapp kvart. 2-0 gjordes av Taylor och kom i början på andra halvlek, Trots att Rangers skapade gott om chanser efter detta så var det hemmalaget som minuterna senare kunde göra ett tredje mål. Målskytten denna gång var en ung herre vid namn Heeroo.

För att göra allting ännu lite värre så slog Ben Walshe upp sin knäskada och kommer att vara borta ytterligare en tid.

Laget mot Palace: Bossu, Stamp, Murphy, Ifura, Duncan, Gradley, Burgess, Walshe (Scully), Angell (Pacquette), Thomson (Fitzgerald), Booles. Ej använda avbytare: Ramsey (mv), Theo