Oavgjort för ungt reservlag

QPR's reserver spelade 1-1 borta mot Cambridge

I ihållande regn spelade Rangers B-lag 1-1 borta mot Cambridge efter att ha legat under i halvtid.

När lagen presenterades stod det klart att Rangers namnkunniga anfallspar Thomson och Pacquette ställdes mot två unga mittbackar som provspelade för Cambridge.

Cambridge började bäst och tvingade Nick Culkin till ett par bra räddingar och hade dessutom ett skott i stolpen.

Efter en dryg halvtimmes spel tappade Culkin den blöta bollen efter en hörna och Lloyd Opara kunde ge hemmalaget ledningen.

Rangers flyttade upp postitionerna och testade Brennan i Cambrigdemålet vid flera tillfällen.

I pausen gjordes en planinspektion och efter tio minuters extra vila för lagen bestämdes det att matchen skulle fortsätta.

När spelet kom igång igen var det Rangers som fortsatte pressa och inbytte David Booles hade ett skott i stolpen. Med tolv minuter kvar att spela kom till slut kvitteringen. Dennis Olis inlägg hittade Booles, vars skott ändrade riktning på Wild i Cambridgeförsvaret och ställde Brennan.

Med sex minuter kvar krockade Booles med Brennan. Brennan bröt näsbenet och kunde inte spela vidare. Då Cambridge redan gjort sina tre byten tvingades laget av sluta matchen med tio man och mittfältaren Shinn i mål. Trots massiv press kunde Rangers aldrig testa Shinn ordentligt och matchen slutade oavgjort.

QPR: Culkin, Duncan, Murphy, Plummer, Provspelare, Burgess, Daly, Bean, Griffiths (Booles 58), Pacquette (Oli 74), Thomson. Ej använda avbytare: Mills, Gradley, Doudou