Lagbanner

Carlisle och Kelly missar första kvalmatchen

Dessutom: Kellys lån förlängt.
Eric Sabin tränar med QPR

Precis som förväntat meddelas att såväl Clarke Carlisle som Stephen Kelly kommer att missa den första kvalmatchen då deras utvisningar inte kan överklagas. Det hade, som alltid när ett lag får spelare tveksamt utvisade, förekommit spekulationer att QPR skulle överklaga domsluten. Detta är dock inte möjligt då det handlar om utvisningar för två gula kort. Den enda gången sådana utvisningar kan överklagas är om domaren delat ut kort till fel spelare.

Båda spelarna är spelklara för returmötet. Detta gäller alltså även Kelly, vars lån är förlängt till och med 25 maj, dagen då kvalfinalen spelas.

---

Då QPR på måndagen spelade 2-2 mot Tottenham i en match bakom stängda dörrar på Spurs träningsanläggning gjordes Rangers andra mål av franske forwarden Eric Sabin. Sabins kontrakt med Swindon går ut i sommar och Ian Holloway ser gärna honom i QPR till hösten. Holloway ville från början värva Sabin redan vid "transfer deadline", men lyckades inte med detta. Sabin har spelat två säsonger med Swindon och gjort nio mål på 59 ligamatcher.

På Tottenhams officiella hemsida meddelas förövrigt att Tottenham vann matchen med 2-1 efter mål av Ziege och Yeates.

Källor: www.qpr.co.uk samt www.spurs.co.uk

Simon Ståål2003-04-29 12:57:00

Fler artiklar om QPR