Lagbanner

Funderingar kring Kherallahs bud och en ev. Gazzacomeback

Är karln seriös eller en skojare?

Under de senaste dagarna har det spekulerats i huruvida den arabiske affärsmannen Halleem Kherallah skulle köpa 25 % av aktierna i klubben samt kring dennes vilda planer på att väcka liv i det gamla vraket Paul Gascoigne som enligt Kherallah skulle kunna lyfta Rangers till forna tiders nivåer. Enligt de senaste rapporterna befinner sig Gazza för närvarande på en avgiftningsklinik i Arizona för att bli kvitt sina bekymmer. Ian Holloway uttalade sig efter matchen i lördags om budet och menade att ”ingen annan än managern skall bestämma vilka spelare som skall ingå i laget”. Kherallah menar även att laget nästa år kommer att sponsras av Kuwaiti Airlines då avtalet med JD Sports går ut i år. Budet har dock bekräftats av QPR. Kherallah, som är fotbollsagent och även äger ett antal restauranger och klubbar, är fanatisk Rangerssupporter och var även med och försökte ta kontroll över klubben när man befann sig i administration för ett par år sedan.

Det hela låter intressant med tanke på den ekonomiska situation Rangers befinner sig i men idéerna om Gazza gör att trovärdigheten i budet helt klart får sig en knäck. Kherallah har dessutom dömt ut delar av dagens trupp och menar att några av dem inte ens skulla platsa i hans eget lokala publag… Konstiga kommentarer för att komma från en passionerad QPR-fan..

Den som lever får se men David Davies kommentarer på officiella hemsidan verkar klart återhållsamma, Davies medger att diskussioner förs men att detta har skett under snart två år. Man är, enligt Davies, långt ifrån varandra och en affär är inte nära förestående. Själv vill jag inte se Gazza avsluta sin karriär i Rangers tröja….men Kherallahs pengar tar vi gärna….;-)

Fredrik Montgomery2003-05-05 00:45:00

Fler artiklar om QPR