Lagbanner

Första koll på spelarövergångar

Säsongen är inte slut för QPR, men vissa spelare har redan börjat röra på sig.

I början av förra veckan då QPR's reserver avslutade säsongen med bortamatch mot Luton var det meningen att Ipswichbacken Lee Chaffey skulle spelat. Detta blev dock inte fallet, även om Ipswich bekräftat att QPR tillsammans med Hartlepool visat intresse för Chaffey.

Skulle unge Chaffey inte få kontrakt med någon engelsk klubb lär han hamna i Walesiska topplaget Total Network Soloutions, tidigare känt som Llantsantffraid.

Mer om Lee Chaffey

Vad gäller spelare som kommer att lämna så har Danny Murphy redan börjat provspela för andra klubbar, bland annat Wycombe, i reservlagsmatcher. Patrick Gradley provspelar med Leyton Orient, medan det spekuleras i att spelare som Doudou, Karl Conolly och Chris Plummer kan vara på väg bort. De två sistnämnda har varit mycket skadedrabbade och har kontrakt som går ut och då dessa kontrakt är skrivna innan klubben hamnade i administration så är det troligt att dessa spelare är bland de mest välbetalda i klubben. Connolly lär även ha sagt att han bara stannar om QPR går upp en division, men frågan är om han beredd att gå ner i lön.

Det kommer att hända en del på spelarfronten i sommar, men troligtvis dröjer det till efter kvalfinalen innan det kommer i gång på allvar.

Källor: www.twtd.co.uk samt www.qprnet.com

Simon Ståål2003-05-15 11:19:00

Fler artiklar om QPR