Lagbanner

Flera muntliga avtal, men inget klart ännu

Sabin förväntas skriva på under veckan.
Dessutom: Day, Pacquette?, Ainsworth?, Padula?, Palmer?, Ridsdale???

Under måndagen meddelades på QPR's officiella hemsida att klubben gjort ett muntligt avtal med franske Eric Sabin och att man hoppas att kontraktet skivs på under veckan. Det är troligt att detta blir fallet då de första rapporterna om överenskommelsen kom från Sabin och hans representanter.

Samtidigt meddelas att Chris Day även han än så länge bara gjort ett muntligt avtal om att skriva på nytt kontrakt. Det har tidigare meddelats att Day hade skrivit på, men så är alltså inte fallet. Här verkar det handla om att papperna som skulle skrivas på helt enkelt inte var klara, vilket de skall vara nu, och att det är därför som Days signatur ännu inte finns på dem.

I övrigt så är det mesta som det var i slutet på förra veckan. Richard Pacquette har ännu inte skrivit på ett nytt kontrakt, men även här finns ett muntligt avtal och Pacquette förväntas spela för QPR även nästa säsong.

Vad gäller Gino Padula och Steve Palmer är det fortfarande oklart hur det blir med deras framtid i klubben. Padula har tackat nej till förbättrat kontrakt och det finns division 1-klubbar som är intresserade av honom. Palmer har erbjudits en roll som spelande assistent i Wimbledon, men har ännu inte bestämt sig. Det faktum att Wimbledon placerats under administration kan vara det som gör att Palmer i stället tackar ja till att fortsätta i QPR.

Källa: www.qpr.co.uk

Thisislondon.com meddelar i dag att Gareth Ainsworth förväntas skriva på för QPR i morgon. Ainsworth fick inte sitt korttidskontrakt med Cardiff förlängt och förknippades förra veckan med QPR. Redan i december uttryckte Ainsworth intresse om att spela för QPR. Då handlade det om ett lån från hans dåvarande klubb, Wimbledon.

Tidigare Leeds-ordföranden Peter Ridsdale lär ha varit i samtal med QPR's ledning om att köpa in sig i klubben. Även Stoke har varit inressant för Ridsdale, men det verkar nu som om Ridsdale stannar i Yorkshire och investerar i Barnsley i stället.

Källa: www.thisislondon.com

Simon Ståål2003-06-10 10:15:00

Fler artiklar om QPR