Lagbanner

Sabin redo att skriva på

Dessutom: Cureton i Amerika.
Tidigare Watfordspelare erbjuds provspel.
Murphy till Wycombe trots allt?

Franske Eric Sabin har tidigare under sommaren muntligen kommit överens med Ian Holloway om ett ettårskontrakt. Sabin säger nu att det bara är ett par små detaljer som återstår innan han skriver på officiellt.

Vidare så är Sabin säker på att han kommer att trivas i London, både fotbollsmässigt och socialt. Han har fått ett bra intryck av klubben och ser fram emot att spela i ett lag vars målsättning i år verkar vara direktuppflyttning.

---

Jamie Cureton jagas som tidigare rapporterats av QPR, Bristol City och DC United. Dessutom har hans nuvarande klubb Reading erbjudit honom ett nytt kontrakt. För tillfället befinner sig Cureton i USA för att träffa representanter för DC United. Något som oroar Readings manager Alan Pardew. Pardew menar att det kan vara ett lyft till en början, men också att det är lätt att bli bortglömd av de engelska klubbarna vilket kan göra det svårt att hitta en ny klubb när man bestämmer sig för att återvända.

---

20-årige anfallaren Marcus Fearon har en fotbollsbakgrund blandad av dumheter och otur. Som junior fick han tillsammans med tre andra spelare sparken från Watford efter en blöt kväll under en turné i Norge.

Senare erbjöds han ett kontrakt med Chelsea, men innan han fick möjlighet att skriva på det blev han påkörd av en smitare. Detta höll honom borta från fotboll i ett år och nästa klubb blev Chalfont Wasps, för vilka Fearon gjort 20 mål under säsongen. Chalfont spelar i Hellenic League som är en av ligorna under Dr Martens League, vilket innebär att laget rent teoretiskt kan spela i Conference 2007.

Fearon kommer att träna med QPR under två veckor i augusti och är fast besluten om att visa vad han kan och att han har mognat som människa. Skulle det inte bli aktuellt med QPR så har han också erbjudanden om provspel från tre skotska klubbar, Hibernian, Motherwell och Berwick Rangers.

---

Danny Murphy tränade med Wycombe i slutet av förra säsongen och spelade även i deras reservlag. Murphy har även förknippats med Swindon.

Nu meddelas det dock att Murphy kommer att delta i Wycombes försäsongsträning tillsammans med tidigare QPR-backen Karl Ready. Ready lämnade QPR när klubben åkte ur ettan och gick då till Motherwell. Det gick dock inte som planerat och under förra säsongen spelade Ready en tid i Aldershot.


Källor: www.swindontownfc.co.uk, www.ananova.com, www.bbc.co.uk. www.bucksfreepress.co.uk, www.cherryred.co.uk, www.wycombewanderers.co.uk samt www.nationwide.co.uk

Simon Ståål2003-06-23 13:53:00

Fler artiklar om QPR