Lagbanner

Pacquette har skrivit på nytt kontrakt

Dessutom: Spelare på Holloways önskelista på väg till Stoke.

Richard Pacquette har i dag skrivit på en förlängning av sitt kontrakt med QPR. Anfallarens nya kontrakt gäller i ett år till att börja med.

Pacquette är belåten med att ha skrivit på och meddelar att han siktar på att ta en plats i startelvan denna säsongen. Jakten på denna plats har redan börjat då han tillsammans med flera av klubbens yngre spelare har inlett försäsongen en vecka tidigare än de äldre spelarna i truppen.

QPR-redaktionen vill ta tillfället i akt och passa på att gratulera forumbesökaren "T.C" till den glada nyheten.

---

I januari provspelade Craig McAllister från Ryman League-laget Basingstoke Town med QPR. Rykten säger även att Ian Holloway lade ett bud på anfallaren som inte accepterades av Basingstoke.

Nu meddelas att Stoke City, med vilka McAllister spelade ett par reservlagsmatcher i mars, har lagt ett bud på £100.000 för målskytten, som för övrigt gjorde imponerande 35 mål på 47 matcher under förra säsongen. Ian Holloways intresse för McAllister lär ha svalnat på grund av prislappen. Frågan är om SvenskaFans-kollegorna i Stoke är beredda att betala detta för en i ligan oprövad spelare?

Källor: www.qpr.co.uk samt stokecity.rivals.net

Simon Ståål2003-06-30 16:56:00

Fler artiklar om QPR