Lagbanner

QPR-ismen breder ut sig....

Lite kortisar om resor i höst, sponsring av spelare m.m

Finns säkert en hel del funderingar vad som planeras i höst beträffande resor och annat för Swedish Hoops. Inget är spikat men uppenbarligen finns ett grymt sug efter Rangers vilket inte minst visades av uppslutningen kring påskresan samt den nuvarande besöksfrekvensen på siten. Uttrycket QPR-ism myntades nyligen på forumet och frågan är nu hur detta tillfredsställs bäst under den kommande säsongen, bara att ta fram kalendern och planera!!

Till premiären QPR-Blackpool så är hittils nånstans mellan 7 och 8 personer inbokade däribland Lungan, Fredrik, Dogge, Patrik med två junior Swedish Hoops samt ytterligare delar av Nynäshamnsfraktionen. Det blir ingen organiserad tripp á la påsk men finns det intresse av att hänga på ett gemensamt biljettinköp samt att ses i London så är det fritt fram att kontakta någon av nämnda personer, lämpligtvis via forumet.

Det har spånats om en mer organiserad Swedish Hoops-resa senare i höst, bl a har hemmamatchen mot Sheffield Wednesday nämnts som lämpligt objekt. Inget är klart men det är sannolikt att något kommer att ordnas, eventuellt kombinerat med ett besök på Loftus Road. Håll utkik på siten och kom gärna med förslag på matcher på forumet!

Den 18 augusti möter Rangers Brighton borta och denna match TV-sänds på Sky. Lär säkerligen dyka upp en och annan tvärrandig supporter på de ställen som visar matchen, håll span efter vilka ställen där folk kommer att hänga.

Möjligheten för Swedish Hoops att sponsra en enskild spelare har diskuterats och vi hade även en omröstning på sidan om detta. Undertecknad har varit i kontakt med klubben och anmält vårt intresse och vi kommer att få svar om vilken spelare det blir då tröjnumrena för den kommande säsongen är spikade. När detta är klart så kommer vi att sälja andelar om 100 kr (blir ca 70 andelar för en hel spelare (500 £))! De som köper andelar kommer att vara med i utlottningen om spelarens tröja samt deltagande på den fest som avslutar säsongen och som truppen deltar i. Men som sagt var, inget är klart och vi avvaktar svar från klubben kring detta. Samma gäller här, håll utkik på siten!!

Fredrik Montgomery2003-07-01 21:49:00

Fler artiklar om QPR