Lagbanner

Sabin definitivt klar för QPR, Murphy går åt andra hållet

Dessutom: Andy Thomson på väg till Partick Thistle

Eric Sabin blev idag definitivt klar för QPR efter att ha klarat den obligatoriska läkarundersökningen. Den franske anfallaren kommer från Swindon och har skrivit ett 1-årskontrakt med Rangers. Sabin har av tidigare coachen Andy King jämförts med sin landsman Thierry Henry och om den jämförelsen stämmer så är QPR att gratulera. Eric Sabin har värvats som anfallare men kan även spela offensiv mittfältare.

Danny Murphy går åt andra hållet. 20-åringen flyttar till Swindon efter att ha misslyckats med att ta en fast plats i Ian Holloways förstauppställning förra året. Murphy provspelade även för Wycombe men det blev till slut alltså Swindon som blir Dannys nya klubbadress.

Samtidigt som en anfallare kommer till QPR så kan en annan på väg ifrån Loftus Road. Enligt siten www.theharrywraggs.com som bevakar den skotska klubben Partick Thistle så skall Andy Thomson ha skrivit på ett ettårskontrakt med skottarna. "Thommo" var under den gångna säsongen på väg till Hull men det blev inget av den affären. Ännu finns dock ingen bekräftelse på affären från officiella källor men det är troligt att denna kommer att
genomföras.

Tidigare har meddelats att Leeds ungdomsspelare Tom Newey provspelar för QPR denna vecka och nu meddelas även att den australiensiske mittfältaren Michael Kathopoulis samt Killian Brennan, vänsterback från Peterborough får chansen att spela till sig platser i QPR. Återstår att se om någon av spelarna tar den!

Källor: www.bbc.co.uk, www.qprnet.com, www.qpr.co.uk, www.theharrywraggs.com

Fredrik Montgomery2003-07-09 20:02:00

Fler artiklar om QPR