Lagbanner

Langley som vänsterytter?

Dessutom: Ingen Newey i QPR.
Australier provspelar på lördag.

Om QPR inte skulle lyckas låna in någon naturlig vänsterytter under säsongen kan det bli så att Richard Langley placeras där. Ian Holloway säger att Langley provats på platsen på träning under förra säsongen och att det verkar vara ett bra alternativ. Langley lyckades bra med att skära in i banan i bästa Ginola-stil.

Det stora problemet förra säsongen var högerkanten, men detta skall vara löst nu när klubben värvat Gareth Ainsworth. Även anfallaren Eric Sabin kan spela högerytter och detsamma gäller den ännu inte klare Martin Rowlands.

---

Tom Newey, som tackade nej till ett tvåårskontrakt med Leyton Orient för att provspela med QPR kommer inte att erbjudas något kontrakt. Newey kommer nu att få en andra chans med Orient.

---

Australiern Michael Kathopoulis som är på provspel med QPR har återhämtat sig från en lättare fotskada och kommer att spela i träningsmatchen mot Kettering på lördag. Kathopoulis var under mitten av 90-talet ungdomsspelare i Everton. Därefter har han även spelat i Grekland, Italien och senast i Australien.

Källor: news.bbc.co.uk, www.lofconline.com samt www.asso.com

Simon Ståål2003-07-18 09:12:00

Fler artiklar om QPR