Lagbanner

Duo provspelar mot Watford

Dessutom: Lite nytt om tidigare QPR-spelare

Anfallaren Marvin Robinson och vänsterbacken Scott Minto kommer båda att ingå i truppen till lördagens träningsmatch mot Charlton.

Rangers A-trupp består för tillfället av 19 spelare. Det förväntas bli 20 när Martin Rowlands genomgått den sista biten av sin läkarundersökning, men ytterligare ett par spelare förväntas ansluta till truppen.

Såväl Kevin Gallen (knäskada) som Gareth Ainsworth (fotskada) kommer att missa matchen, men skall vara återställda i god tid före ligapremiären.

Dock verkar det som om unge backen Clive Delaney inte kommer att skriva på för QPR. Han provspelar för tillfället med Burnley på deras turné.

Källor: www.sportinglife.com samt www.burnleyfootballclub.com

---

Lite nytt om före detta QPR-spelare:

Brett Angell kommer inte att flytta till nordirlänsdka Linfield. På Linfields hemsida meddelas att Angell väljer att lägga skorna på hyllan och i stället satsa på en tränarkarriär.

David Wattley, som precis skrivit på för Lincoln, har fått en bra start i klubben och hoppas att han kan ta en plats i startelvan under säsongen.

Trevor Challis, som representerade QPR i mitten på 90-talet är på väg till Exeter efter fem säsonger i Bristol Rovers.

Nordirländske yttern Richard Graham, som var i QPR under slutet av 90-talet har i dagarna skrivit på för Ryman League-laget Kettering Town. 23-åringen, med meriter från Nordirlands U21-landslag, debtuerade i går gjorde mål i tredje minuten då hans nya lag spelade 2-2 mot Northampton.

www.linfieldfc.com, news.bbc.co.uk, www.thisislincolnshire.co.uk samt www.ketteringtownfc.co.uk

Simon Ståål2003-07-25 00:03:00

Fler artiklar om QPR