Lagbanner

Dagenham & Redbridge - QPR 0-3

Pacman tvåmålsskytt och 90 minuter för Rowlands!

Richard Paquette visade i dagens träningsmatch mot Dagenham & Redbridge att han verkligen vill vara med och konkurrera om de två forwardsplatser som finns till förfogande i Ian Holloways startelva. "Pacman" gjorde två mål i matchen och svarade i övrigt för en mycket bra insats.

Det första målet kom i den 10:e minuten efter en fin djupledspassning från Richard Langley. Det var dock nära att hemmalaget kvitterade den tidiga ledningen 10 minuter senare då Mark Stein tvingade Nick Culkin till en dubbelräddning.

I halvtid kastade QPR in provspelarna Christopher Kanu och John Bailey. Kanu, som mycket riktigt är bror till den mer kände Arsenalspelaren, var mer eller mindre klar för Peterbourough tidigare under sommaren men något gick snett och han söker nu en ny klubb. Båda inhopparna gjorde bra ifrån sig men det var Pacquette som dubblade sin målskörd 10 minuter in i andra halvleken genom att klippa till direkt på volley.

I den 78:e minuten gjorde så Paul Furlong Rangers tredje mål efter en fin framspelning från Martin Rowlands. Furlong hade hoppat in istället för Pacquette och känns som relativt självskriven i en startuppställning. Extra roligt var givetvis också att Martin Rowlands gjorde 90 minuter, nyförvärvet från Brentford är helt återställd från sitt benbrott och blir ett fint tillskott i truppen.

Laget mot Dagenham:
Culkin - Forbes (Kanu), Palmer (Daly), Ifura, Carlisle - (Forbes), Oli, Langley (Bailey), Bean, Rowlands - Sabin (Gallen), Pacquette (Furlong)

Fredrik Montgomery2003-08-02 21:02:00

Fler artiklar om QPR