QPR - Watford 1-2

Säsongens första förlust för Rangers!

Watford vann lördagens träningsmatch mot QPR med 2-1 efter 1-0 till bortalaget i halvtid. Matchen inleddes i högt tempo och båda lagen hann med varsinn ribbträff (Johnson för Watford, Furlong för QPR) innan bortalaget tog ledningen genom Neal Ardley.

Andra halvlek var endast 6 minuter gammal då Bruce Dyer tog vara på en framspelning från Heidur Helguson och enkelt rullade bollen förbi Nick Culkin, 0-2! Det skulle bli Richard Langley som spräckte hemmanollan, denna gång från straffpunkten efter det att Marc Bircham gjorts ner i friläge. Trots flera vassa chanser så kunde "The Hornets" hålla undan och vinna matchen.

Scott Minto och Marvin Robinson spelade för QPR i den första halvleken med enligt rapporterna så övertygade ingen av dem. I slutet av matchen råkade Watfords målvakt Richard Lee ut för en allvarlig skada då han krockade med Paul Furlong. Enligt de senaste rapporterna kommer dock Lee att kunna vara tillbaka i spel om en vecka