Lagbanner

QPR förstärker på kanterna

Ett nytt och ett nygammalt lån ansluter till "Ollies" army!

Tommy Williams lämnade QPR men kom tillbaka igen. Idag blev det klart att 23-årige Williams återvänder till QPR för ett en månad långt lån. Williams spelade under förra säsongen såväl som vänsterback och som västermittfältare och är ett välkommet tillskott då QPR f n är lite tunna på den kanten. Williams går direkt in i laget till kvällens match mot Charlton och är också tillgänglig för spel mot Blackpool i ligapremiären på lördag.

BBC:s website gör gällande att yttern John Bailey från Preston som provspelade för QPR i lördags kommer att lånas i 3 månader. Ännu är inte dealen bekräftad av den officiella hemsidan men mycket talar för att affären blir av.

Även om en ytterligare forward hade varit mest eftertraktat så känns denna breddning av truppen bra, inte minst med tanke på förra årets skadeproblem. Williams gjorde bra ifrån sig under förra året och Bailey har uppenbarligen gjort ett gott intryck på manager Holloway. I och med dessa affärer så lär det vara helt klart att det inte blir någon fortsättning för Lee Cook i QPR.

Källor: www.qpr.co.uk, www.bbc.co.uk

Fredrik Montgomery2003-08-04 20:44:00

Fler artiklar om QPR