Lagbanner

Inget lån av Yeates

Dessutom: Ingen Kanu i Rangers.
Connolly till Swansea.

Den skada som Tottenhams unge anfallare Mark Yeates ådrog sig i en träningsmatch på onsdagkvällen kommer att hålla honom ur spel i ett par veckor.

Detta har lett till att Ian Holloway, som skulle fått Yeates på en månads lån från och med i dag, tvingats ställa in eller skjuta upp lånet. Holloway kände inte till att Yeates skulle spela i går och är naturligtvis besviken. Han menar dock att det är troligt att man kommer att låna Yeates senare under säsongen.

---

Ytterbacken Chris Kanus insatser i två träningsmatcher för QPR var inte tillräckliga för att övertyga Ian Holloway att värva honom. Kanu förväntas nu skriva på för Peterborough när han genomgått en läkarundersökning.

---

Karl Connolly har, som det spekulerats i under hela sommaren, skrivit på för Swansea. Connolly lämnade QPR på fri transfer efter det att hans kontrakt gick ut. Den 33-årige anfallaren som också spelade på vänsterkanten under sin tid i QPR har spelat högerytter för Swansea i träningsmatcherna och gjort sig förtjänt av ett ettårskontrakt som han har rätt att förlänga om han kommer upp i ett visst antal matcher under säsongen.

Källor: www.qpr.co.uk, www.bbc.co.uk samt www.swanseacity.net

Simon Ståål2003-08-07 23:19:00

Fler artiklar om QPR