Lagbanner

Langley klar för Cardiff

Försäljningen öpnnar för två nya spelare?

Det är nu klart att Richard Langley lämna QPR och går till Cardiff City. Rykten om att Langley var på väg bort började redan under försäsongen då han nekade att förlänga sitt kontrakt med ett så att det hade gällt till och med sommaren 2004.

I stället för att riskera att Langley skulle gå gratis efter säsongen väljer klubben alltså att sälja honom nu. Hur mycket Cardiff får betala är inte klart. Det spekuleras i summor mellan £250.000 och £750.000. Den mest förekommande spekulationen på diskussionsforumet www.qpr.org är att klubben får £250.000 direkt och att summan, troligen beroende på antal matcher och evetuellt också landskamper, kan komma att stiga med upp till £200.000.

Pengarna som klubben får in kommer att gå till nya spelare. Ian Holloway hoppas kunna värva två nya spelare. Det spekuleras i Leon McKenzie från Peterborough, en spelare som Holloway länge velat ha i klubben. Andra spelare som nämns är någon av de två vänsteryttrarna som var på lån under förra säsongen, Kevin McLeod, Everton eller Lee Cook, Watford. Även Lutons anfallare Tony Thorpe är bland spelarna som nämns.

Ovanstående uppgifter kan komma att förändras eller förtydligas under dagen. En uppdatering kommer under kvällen.

Källor: www.qpr.co.uk, www.nationwide.co.uk samt www.teamtalk.com

Simon Ståål2003-08-15 13:38:00

Fler artiklar om QPR