Lagbanner

Fem olika spelare intressanta

Vilka två hamnar i QPR?

Bara timmar efter att det blivit officellt att Richard Langley lämnar QPR och går till Cardiff meddelades att förhandlingar om att få ett par nya spelare till klubben påbörjats. Ian Holloway skulle gärna förstärka truppen med en anfallare och en vänsterytter.

Den första spelare som nämndes som kandidat är Portsmouths anfallare Mark Burchill. Ian Holloway säger till QPR's officiella hemsida att man varit i kontakt med Portsmouth och gjort en förfrågan om Burchill är till salu.

Senare under dagen meddelades det från klubben att samtal med Everton om ett permanent köp av förra säsongens lån Kevin McLeod var långt komna. Evertons officiella hemsida meddelar att klubbarna kommit så långt att man kommit överens om en summa, 250 000 pund. Det är förövrigt samma summa som QPR direkt får av Cardiff för Langley. Beroende på om Langley spelar ett visst antal matcher samt om Cardiff klarar sig kvar i division 1 kan summan komma att öka med ytterligare 200 000 pund.

Skulle QPR inte lyckas värva en eller bägge av ovan nämnda spelare finns det ytterligare tre intressanta namn. Dessa tre tros vara Watfords vänsterytter Lee Cook, samt anfallarna Leon McKenzie, Peterborough och Tony Thorpe, Luton.

Då nästa match spelas på måndag kväll finns det fortfarande tid att få spelare klara i tid till matchen.

Källor: www.qpr.co.uk och www.evertonfc.co.uk

Simon Ståål2003-08-15 23:22:00

Fler artiklar om QPR