Lagbanner

Inför QPR - Bournemouth

Nykomling kommer till Loftus Road.

QPR tar sig på lördag an nykomlingen Bournemouth på hemmaplan. Bournemouth kommer till Loftus Road i jakt på en skräll och sin första vinst för säsongen.

Laget föll i premiären borta mot Port Vale med 2-1. Tre dagar senare åkte man ur ligacupen efter att man förlorat med 1-0 efter förlängning borta mot Watford. I lördags fick man bara 2-2 hemma mot Barnsley i en match som man dominerade.

På skadelistan har Bournemouth försvararna Neil Young och Shaun Maher. Mittfältaren Garreth OConnor har missat ett par träningar på grund av en revbensskada och testas matchdagen. Skulle han inte kunna spela tas hans plats på mitten troligen av Wales U21-landslagsman Brian Stock. Anfallaren Warren Feeney har problem med en ömmande fot, men har lämnat klartecken för spel. Efter en stark insats i anfallet av Steve Fletcher och James Hayter i matchen mot Barnsley lär dock Feeney få inleda på bänken.

QPR kommer att göra förändringar i laget. Terrell Forbes kommer att missa matchen på grund av den skada han ådrog sig i situationen som föregick hans utvisning i måndags. Positivt är att Gareth Ainsworth är tillbaka. Ainsworth går troligen in på högerkanten, vilket får till följd att Martin Rowlands flyttas in på innermittfältet och att Steve Palmer tar plats som högerback i Forbes frånvaro. Tommy Williams blir troligen avbytare och Kevin McLeod tar hans plats ute till vänster.

I anfallet ligger nyförvärvet Tony Thorpe bra till för en plats från start efter sin fina start på säsongen med Luton. Thorpe gjorde två mål i premiären och spelade en viktig roll i lördags då laget bortabesegrade Stockport med 2-1.

Det andra nyförvävet Richard Edghill är aktuell för en plats på bänken. Andra tänkbara avbytare är Dennis Oli, Marcus Bean, Ben Walshe och tidigare nämnde Tommy Williams.

Vilken startelva som Ian Holloway väljer återstår att se. Favorittrycket ligger på QPR, men Bournemouth är ute efter att skrälla. I vanlig ordning tror jag att de lyckas. QPR 0, Bournemouth 1.

Simon Ståål2003-08-22 20:38:00

Fler artiklar om QPR