Lagbanner

Inför QPR-Wycombe Wanderers

Inte kan väl Wycombe ställa till några bekymmer för ett hemmastarkt QPR?

Tja, i dessa dagar känns det en smula fattigt att engagera sig i engelsk div.2-fotboll men jag skall ändå försöka att se framåt inför Rangers fjärde hemmamatch för säsongen, denna gång är det Wycombe Wanderers som besöker Loftus Road.

Rangers har hittills visat en nästan brutal styrka i hemmamatcherna, tre segrar, inga insläppta mål och 9-0 i målskillnad. På bortaplan har det dock gått knackigt, endast två pinnar av 9 möjliga trots ledning i de senaste två matcherna. En toppkänning kräver bättre bortaresultat men det vill framför allt till att QPR besegrar mindre starka lag som Wycombe hemma.

Wanderers har hittils fyra poäng men inga av dem har tagits på bortaplan. Laget är relativt anonymt men manager Lawrie Sanchez har iallafall ett i princip skadefritt manskap att mönstra på lördag. I förra omgången fick man stryk med 0-2 mot Rushden efter att ha blivit decimerade till 9 man på grund av två röda kort, målvakten Frank Talia och försvararen Chris Vinnicombes avstängningar börjar dock inte gälla förrän i nästa match så dessa kan båda medverka mot QPR.

Rangers lider, som vanligt får man nästan säga, av skadebekymmer och inte blev det bättre av att Tommy Williams i veckan lämnade klubben efter sin utgångna låneperiod. Carlisles och Forbes frånvaro är redan känd, vidare finns Marc Bircham, Wes Daly och Matthew Rose på skadelistan. Ytterligare frågetecken finns för Gino Padula samt för Tony Thorpe som drabbades av en fotskada i Colchestermatchen, där är nog chansen störst att Padula kan delta i lördagens drabbning. Kan Thorpe inte spela så flyttas sannolikt Kevin Gallen upp på topp tillsammans med Paul Furlong med Pacquette som förste ersättare. Om Gino Padula får kasta in handduken så står Richard Edghill närmast på tur. Marcus Bean har gjort några pigga inhopp på sistone och kan få starta på Birchams plats.

Wycombe skall så klart besegras med ett par-tre mål men allt är inte logiskt i fotboll, Rangers har möblerat om i laget ordentligt under de sista omgångarna och det gäller att behålla skärpan trots detta. Jag tror att vi åker på ett första baklängesmål på Loftus Road men vi vinner till slut med 3-1! "Ainsan" återfår skärpan och sätter två kassar, Gallen den tredje!

Fredrik Montgomery2003-09-12 15:00:00

Fler artiklar om QPR