Lagbanner

Queens Park Rangers - Wycombe Wanderers 0-0

Mållöst trots otaliga chanser.

QPR dominerade matchen mot Wycombe från första minuten. Trots detta kunde man inte göra mål och gästerna kontrade sånär in ett vinstmål på övertid.

Ian Holloway valde att ställa upp med den startelva som redaktör Montgomery föreslog i fredagens införrapport. På bänken återfanns Culkin, Sabin, Pacquette, Oli och Edghill.

Rangers satte full fart från första minuten och hade gott om chanser att ta ledningen. Wycombe stack upp i ett par vassa kontringar och Chris Day gjorde en bra räddning på Darren Curries skott.

Matchen fortsatte att domineras av Rangers och när skotten inte strök precis utanför stolparna så styrdes de dit via Wycombes försvar. De skott som gick på mål räddades vid flera tillfällen av Talia i bortamålet. Talia hade också hjälp av trävirket vid ett par tillfällen och även av mittbacken Roger Johnson som två gånger räddade på mållinjen. Extra frusterande var att Johnson borde fått ett rött kort då han sparkade ner Furlong bakifrån då denne skulle frispela Gallen.

Johnson fick dock bara gult kort av domare Jones och den sistnämnde gav också frispark en meter utanför straffområdet till Gallen när denne drogs ner fyra meter in i "boxen".

Det visade sig att det skulle bli en "sån där dag". En dag när bollen bara inte skall in. Dessutom höll det på att bli ännu värre. Wycombes inhoppare Holligan hade två chanser att kontra in ett mål. I det första läget räddade Chris Day med en benparad och på övertid förhastade anfallaren sig och sköt en bra bit utanför från straffpunkten.

Positivt från matchen var naturligtvis att hemmanollan fortfarande är intakt samt att laget fungerade bra. Det enda som enligt rapporterna inte fungerade var mittfältskombinationen Palmer och Bean. Många hade säkert sett att Holloway valt Edghill som högerback och Rowlands på mittfältet.

QPR går nu in en matchtät period och de tre kommande veckorna spelas det två matcher i veckan. På tisdag bär det av till Wales för match mot Wrexham. Läge för vinst då?

Simon Ståål2003-09-14 21:41:00

Fler artiklar om QPR