Lagbanner

LDV Vans Trophy lottad.

Fyra före detta QPR spelare kommer till Loftus Road.
Dessutom: Lottningen för de andra SvenskaFans-lagen.

Andra omgången av LDV Vans Trophy lottades på lördagen. QPR lottades på hemmaplan mot Dagenham and Redbridge. Matchen är ännu inte tidssatt, men kommer att spelas antingen den 4 eller 5 november. I Dagenham and Redbridge spelar fyra spelare som tidigare spelat i QPR. Mest känd är QPR's nuvarande målvaktstränare Tony Roberts. De andra tre är mittfältarna Paul Bruce och Tony Scully samt den nu 37-årige anfallaren Mark Stein.

"The Daggers" kvalade i våras till trean, men föll i kvalfinalen mot Doncaster. I år har det börjat lite knackigare och laget ligger efter 15 matcher på 16:e plats i tabellen. Sin bästa match för säsongen gjorde man i första omgången av LDV då man hemmaslog Leyton Orient med 4-1.

Matchen vecka 45 blir för övrigt den andra i år mellan klubbarna. Lagen möttes på Victoria Road i en träningsmatch i somras. En match som QPR vann med 3-0

Två andra SvenskaFans-lag är med i LDV Vans Trophy. Huddersfield, som stod över första omgången, möter Carlisle på bortaplan medan Brighton, som i sin första match besegrade Forest Green Rovers med 2-0 , tar sig an Boston United på hemmaplan.

Källor: www.qpr.co.uk samt www.footballsquads.com www.football-league.co.uk

Simon Ståål2003-10-19 19:44:00

Fler artiklar om QPR