Lagbanner

Swedish Hoops sponsrar QPR!!

Läs allt om vårt nya sponsringsupplägg och om hur du drar ditt strå till stacken!

Hjälp Swedish Hoops att sponsra QPR!
Det har länge ryktats om det men nu är alla pusselbitar på plats så nu kan vi lansera Swedish Hoops exklusiva QPR-sponsringspaket. Har du länge känt att du velat hjälpa klubben ekonomiskt men inte vetat hur så kommer nu här din chans!

Upplägget ser ut enligt följande!
Swedish Hoops kommer att sponsra en avdelning i matchprogrammet under den nuvarande säsongen. Avdelningen heter "Real Fans Real Football" och porträtterar Rangersfans världen runt. Vi kommer att ha en banner på sidan/sidorna med vår webadress m.m. Sponsring av spelare är f n inte möjlig, alla är upptagna, men detta kan förhoppningsvis vara något som lockar och det passar även bra med den internationella kopplingen.

Hur gör jag för att vara med?
Vi kommer att sälja 60 andelar á 100 kr till sponsringen som totalt sett kostar ca 6000 SEK. Det går givetvis bra att sponsra med mer än en andel! Det du gör är att betala in ditt bidrag (alltså i jämna hundralappar) på bankgironummer 5680-9254. Skicka även med ditt namn och din adress. Vi kommer så småningom att skicka ut ett intyg som bevisar att du deltar i sponsringen, ett slags kvitto alltså. Bankgirokontot och hanteringen av inkommande belopp kommer att skötas av Peter "Lungan" Lungström, redovisningskonsult till professionen, och en löpande uppdatering av inkomna belopp kommer att finnas på denna websida! "Lungan" och redaktionen garanterar att dina pengar endast går till sponsringen av de aktuella sidorna i programmet. Skulle vi få in mer pengar än de aktuella 6000 så kommer vi presentera ett förslag till vad dessa skall gå till men alla kommer givetvis att tillfrågas om detta isåfall.

Vad ingår i sponsringen?
Alla som sponsrar klubben inviteras efter säsongens slut till en middag med spelarna. Under middagen så kommer varje sponsor dessutom att få en tröja från någon av spelarna som tack. Swedish Hoops får en plats till middagen samt en spelartröja. Vi kommer att lotta ut båda dessa unika priser bland de som deltar i sponsringen, ju fler andelar du deltar med desto större chans att vinna såklart.

Så vad väntar ni på? Knata iväg till banken eller till din dator och sätt in ditt bidrag till QPR! Varje liten slant kommer att ta oss ytterligare ett litet steg närmare där vi hör hemma, Premier League!!!


Sponsringstoppen hittils:

Nynäshamn, 1300 kr
Norge, 1300 kr
Sundbyberg, 600 kr
Åkersberga, 300 kr
Ljungaverk, 300 kr
Örebro, 400 kr
Skellefteå, 300 kr
Lidingö, 300 kr
Halmstad, 200 kr
Sundsvall, 200 kr
Enskede, 200 kr
Höganäs, 200 kr
Uppsala, 200 kr
Landskrona, 200 kr
Malung, 200 kr
Malmö, 300 kr
Vendelsö, 100 kr
Linköping, 100 kr
Bromma, 100 kr
Ullared, 100 kr
Göteborg, 100 kr

Totalt: 7000 kr

Beloppen finns med här när de finns tillgängliga på Swedish Hoops bankgirokonto

Fredrik Montgomery2003-10-21 22:30:00

Fler artiklar om QPR