Lagbanner

Inför QPR - Dagenham and Redbridge

Tre före detta Hoops ställs mot QPR i andra omgången av LDV Vans Trophy.

I veckan spelas den andra omgången av LDV Vans Trophy och QPR tar sig an Dagenham and Redbridge hemma på Loftus Road.

The Daggers ligger för tillfället på 16:e plats i Nationwide Conference efter att ha blandat storsegrar med bottennapp. Att laget ligger på undre halvan två ligor under Rangers kommer inte att märkas så mycket under matchen. QPR kommer troligen att spela med en del reserver samtidigt som tre stycken före detta QPR-spelare håller till i Dagenham. Den mest kände är Rangers nuvarande målvaktstränare Tony Roberts, som känns given i målet då inlånade James Pullen har avverkat sina tre månader och återvänt till Ipswich. De andra två spelarna, Paul Bruce och Tony Scully har spelat de flesta matcherna från start och kan komma att inleda på varsin kant. Fram tills för en vecka sedan fanns även före detta Rangers-anfallaren Mark Stein i klubben. Efter en dispyt med ledningen gavs han dock en fri transfer förra veckan. Läs mer här

Ian Holloway kommer troligen att göra en del förändringar i laget och låta en del av de spelare som inte är ordinarie få chansen. Nick Culkin kan komma att få chansen i mål, även om Chris Day sägs vilja spela mot Tony Roberts. Högerbacken Warren Barton behöver mer matchträning och detta är ett bra tillfälle för detta. Även på mittfältet lär det bli förändringar. Martin Rowlands är avstängd och Marc Bircham kommer att vila sin rygg inför lördagens FA Cup-match mot Grimsby. Detta lär innebära att Marcus Bean och Steve Palmer spelar innermittfältare. Eric Sabin och Dennis Oli kan även de komma att få chansen, antingen på en ytterplats eller i anfallet. Richard Pacquette är också ett troligt alternativ på topp. Med Marien Ifura, Wes Daly och Ben Walshe utlånade samt Matt Rose, Dany Shittu och Paul Furlong skadade finns sedan inte så många spelare kvar att tillgå utan bänken kommer att bestå av spelare som i vanliga fall är ordinarie.

Skulle matchen vara oavgjord efter 90 minuter spelas förlängning enligt den nya Silver Goal-regeln. Den innebär att matchen är slut efter förlängningens första 15 minuter om något lag leder då. Är det lika då spelas hela den andra förlängningskvarten innan straffar tillämpas.

Tony Roberts lär ha sagt till Chris Day att målvakterna kommer att stå i fokus då allting kommer att avgöras på straffar. Jag tror att Roberts får rätt och att hans Daggers går vinnande ur striden efter 1-1 efter full tid och mållös förlängning.

Simon Ståål2003-11-03 17:28:00

Fler artiklar om QPR