Lagbanner

Matchdatum för cupmatcher spikade

Datum för matchen i LDV Vans Trohpy och reservlagets ligacupmatch mot Millwall har blivit bekräftade.

Regionskvartsfinalen i LDV Vans Trophy mot Brighton kommer att spelas på Loftus Road söndagen den 7 december med avspark 14.00 svensk tid. Matchen skulle ursprungligen spelats tisdagen den 9 men då bägge lagen är utslagna ur FA cupen, vars andra omgång spelas den 6-7, så har klubbarna efter samråd med polisen kommit överens om att spela matchen på söndagen i stället.

Hade matchen spelats på tisdagen så hade bägge klubbarna haft 10 dagars upphåll från föregående ligamatch. Dessutom så spelas Brightons nästa ligamatch mot Port Vale redan på fredagen. Ytterligare en fördel är att det troligen kommer att locka fler åsksådare till matchen. Att spela på lördagen var inget alternativ då Fulham har hemmamatch den dagen.

Reservlagets match mot Millwall som skulle spelats den 29 oktober kommer nu att spelas den 16 december. Matchen flyttades då Millwall hade svårt att få i hop fullt lag på grund av sjukdomar. Ligamatchen mot Southend som från början skulle spelats den 4 november kommer nu att gå av stapeln den 27 januari.

Källor: www.qpr.co.uk, www.qprnet.com samt www.seagulls.co.uk

Simon Ståål2003-11-14 10:09:00

Fler artiklar om QPR