Lagbanner

Referat från Fans Forum!

Nytt kontrakt med Holloway på G - men inga nya investerare i sikte!

Igår hölls en s k Fan's Forum där supportrar har möjligheten att få ställa frågor till några av spelarna, Ian Holloway och David Davies. Hela evenemanget finns återgivet i QPR World men för er som inte har tillgång till denna för övrigt eminenta tjänst så kommer här en sammanfattning:

- Klubben letar fortfarande efter investerare men det verkade som om verksamheten var låg inom området, inga riktigt heta anbud förelåg. David Davies meddelade också att han är beredd att lämna styrelsen ifall en seriös investerare dyker upp, problemet är bara att många av de som kontaktat klubben har varit oseriösa och aldrig kunna presentera de summor de först uppgivit. Känns något oroande tycker jag...hur länge räcker klubbens pengar? (red.s anmärkning)

- Det verkar otroligt att Fulham kommer att hinna färdigt med sin arena i tid till nästa säsong. Ett alternativ som verkar mer och mer troligt är en arenadelning med Fulham i Hammersmithområdet. Davies menade att en ny arena måste "kännas som hemma" och Rangers måste också ha minst hälften av ägandet i en sådan lösning.

- Incidenten mot Brentford, där några QPR-spelare anklagats för att provocera Brentfordfansen diskuterades och både David Davies och Holloway tyckte att det luktade lite "surt sa räven" om Brentfords agerande. "Bees" manager Wally Downes har också bett om ursäkt för uttalandena från klubben och tycker att situationen är pinsam för dem. Pajasar! (red.s anmärkning)

- Danny Shittu berättade om sitt nya kontrakt och han var också mycket rörd över det mottagande han fick under Plymouth-matchen, han hade velat krama om varenda QPR-fans på arenan om detta hade varit möjligt... Han berättade också om att laget bar minnena från Cardiff och play-off-finalen med sig under denna säsong, både för stoltheten över att ha få deltagit i en så stor match för klubben men också för beslutsamheten att ta revansh för nederlaget i år.

- Tony Thorpe visade sig vara mycket nöjd med sitt klubbval och han gillar även Holloways sätt att leda laget. Samarbetet med Gallen på topp fungerar mycket bra men han sporras också av konkurrensen med Furlong då denne kommer tillbaka efter sin skada.

- Diskussioner om en förlängning av Ian Holloways kontrakt inleds första veckan i december vilket utlöste spontant jubel bland åhörarna. Mycket bra, Ollie är rätt man att leda laget framöver, åtminstone tills vi är tillbaka i Premier League! (red.s anmärkning)

- Rangers har kontakt med Jamie Cureton som nu kommer tillbaka till England efter en misslyckad sejour i Sydkorea. QPR har för närvarande inga planer på att kontraktera honom men Ollie sa samtidigt att han gärna ville ha några fler kvalitetsspelare till laget och att Cureton helt klart var en sådan. Man kommer fortsätta att låta spelare provspela för att ev. hitta några guldkorn. Ryktena om Marc Bircham och Tottenham förnekades även om man är medvetna om att ett antal Premier Leaguelag har ögonen på Rangers.

- Richard Langley nämndes också och Holloway sa att han redan på ett tidigt stadium hade bestämt sig för att lämna QPR och att klubben aldrig hade några planer på att stå i vägen för detta. Han var dock mycket nöjd över hur Clarke Carlisle kommit tillbaka från sina alkoholproblem och att han inte gjort allvar av sina planer på att lämna klubben.

Källa: www.qpr.co.uk

Fredrik Montgomery2003-11-21 11:30:00

Fler artiklar om QPR