Lagbanner
Àngel Rangel lämnar QPR
Àngel Rangel lämnar QPR efter två säsonger.

Àngel Rangel lämnar QPR

37-åringen har spelat sin sista match för QPR

QPR har bekräftat att Ángel Rangel inte kommer att erbjudas ett nytt kontrakt inför kommande säsong. Hälseneskadan som den spanske högerbacken ådrog sig mot Luton i mitten av juli är säkert en bidragande orsak till beslutet.

Rangel kom till QPR för två år sedan efter att ha spelat elva säsonger i Swansea. Han spelade totalt 44 matcher och gjorde två mål. Bägge dessa kom i 2-2 matchen borta mot Stoke i november 2018. I säsongens näst sista match mot Luton ådrog Rangel sig en hälseneskada som förväntas hålla honom borta från spel i mellan sex och nio månader.

Rangel försvinner inte helt från klubben ännu, då han kommer att köra sin rehabilitering på Harlington. Detta är något som klubben har en skyldighet att göra i de fall en skadad spelares kontrakt går ut. Då Rangel under sina år varit en viktig röst i omklädningsrummet så får vi indirekt se på det som att vi förlängt hans kontrakt till och med årskiftet.

Något beslut om framtiden verkar spanjoren inte tagit ännu, men många skulle nog gärna se honom i en ledarroll i fall han väljer att lägga skorna på hyllan.

Simon Ståål2020-08-15 14:12:25

Fler artiklar om QPR