Lagbanner
Geoff Cameron flyttar hem
Geoff Cameron lämnar QPR efter tre säsonger och flyttar hem till USA

Geoff Cameron flyttar hem

QPRs lagkapten lämnar klubben.

Inför lördagens säsongsavslutning mot Luton meddelade QPR att Geoff Cameron lämnar klubben och flyttar hem till USA, där det verkar som att karriären fortsätter.

Cameron, som fyller 36 i sommar, flyttade till England och Stoke City 2012 efter att han lämnat Houston Dynamo i MLS. Efter sex säsonger i Stoke lånades han i början av säsongen 2018/19 ut till QPR och året efter blev det en permanent övergång och han tog även över som lagkapten.

De första åren i QPR spelade han oftast i en defensiv mittfältsroll, men i vintras så tog han klivet ner i försvaret då QPR började spela med tre mittbackar.

Cameron hoppade in de sista minuterna mot Stoke och då han kom in på planen så lämnade Lee Wallace genast över kaptensbildeln.

Rykten säger att Cameron är nära en fortsättning i MLS och FC Cincinatti sägs vara den klubb som skall vara aktuell.

---

Förberedelserna inför nästa säsong är i full gång och inom kort förväntas klubben meddela vilka spelare som inte för förnyade kontrakt.

En ny spelare är redan klar för klubben. Det handlar om 18-årige anfallaren Alfie Lloyd som ansluter från Yeovil i National League. Lloyd, som i vintras gjorde ett inhopp för klubben han spelat för sedan pojklagen, har tränat med QPR de senaste veckorna och har även spelat ett par matcher med U23-laget. Detta är hans första heltidskontrakt och han kommer initialt att tillhöra U23-truppen.

Simon Ståål2021-05-13 12:22:16

Fler artiklar om QPR