Lagbanner

Medlemserbjudande - "Are you here for the game?"

Många av er känner säkert till boken ”Are you here for the game?”. En bok som handlar om fotboll i Londons utkanter skriven av Johan Åberg, Erik Westin och Peter Johansson. Ni kan läsa mer om dom och annat på länken i slutet av denna artikel.

Perfekt sommarläsning
Nu har dessa grabbar även startat ett fanzine med samma namn som boken.
Första numret är tryckt och ligger och väntar på att nå ut till svenska stugor och vrår. Vad passar bättre än att pusha för en dylik sak om inte här på Svenska Fans?

Rob och Tony
Men vad har detta specifikt med Swedish Hoops och Queens Park Rangers att göra? Jo, speciellt detta första nummer har i högsta grad med oss tvärrandiga att göra.
I tidningen finns nämligen en gedigen intervju med vår hittills enda svenska spelare Robert Steiner. Som om det inte vore nog finns även ett uppslag med Tony Incenzo (för er som inte riktigt har koll på Tony kan ni klicka på länken i slutet).

Johan och co tog kontakt med oss vid sammanställandet av fanzinet gällande fotografier på Rob. Det vet många medlemmar eftersom vi uppmärksammade det i något nyhetsbrev. Tyvärr kunde vi inte bistå med så mycket hjälp.

Hursomhelst så är det väl givet att ni ska köpa ett ex.
Vem motstår denna beskrivning: ”Nytt fanzine för läktarturister, anglofiler och alla andra som älskar London, engelsk fotboll, cask ale och brittisk popmusik”.

Kanondeal
Med tanke på 8-sidig läsning om QPR så har vi givetvis gjort en bra deal med författarna. Ni köper fanzinet klart förmånligast via Swedish Hoops. Alla medlemmar har nämligen 15 procents rabatt.

Bara att maila oss och beställa ditt ex.
Glöm ej meddela oss eventuella adressändringar.
Beställ innan midsommar. 

Betalning sker till Swedish Hoops senare. Föreningen kommer att putsa priset ytterligare för er som redan löst medlemskap för 2020-21.
Säkra ditt ex NU!
 
Beställ via:
swehoopsqprssc@gmail.com

Om Tony:
https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3185434/Tony-Incenzo-1-995-grounds-36-countries-obsession-cost-girlfriend-Britain-s-barmiest-fan.html

Fanzinet:
https://www.ayhftg.se/

Swe Hoopsinfo@swehoops.se2020-06-13 13:29:00
Author

Fler artiklar om QPR