Lagbanner
RheinEnergieStadion, 2022-05-07 15:30

1. FC Köln - Wolfsburg

Nu vänder det - igen
Från förra matchen mot Rotherham; Phillips in action. 4-2 till oss då...

Nu vänder det - igen

Jimmy Floyd Hasselbaink har nu varit in charge för Queens Park Rangers i 8 matcher. Tur att julgranen är utslängd för facit är inget att hänga där. 6 oavgjorda och 2 förluster hittills.

QPR fortsätter att tappa poäng i slutet av, eller sent i, matcherna efter att ha haft ledningen eller poäng inom räckhåll. I de senaste FYRA ligamatcherna har detta hänt. Smått sjukt är det!

Såklart att detta sitter en del i skallen och frågan är om JFH är mannen att få oss på rätt mental väg. Ni som misströstar redan ska dock hold your horses en stund. Det tar givetvis en stund att vända en taskig trend och gjuta mod i spelare som borde prestera bättre. Finns absolut ingen anledning till panik... än.

Idag är det däremot en ypperlig chans att bärga en trepoängare då laget åker till Rotherham och New York Stadium. För The Millers är ett lag för nedre halvan. Och om vi inte gör en bra insats idag så är vi definitivt det också.
Det bör ändå nämnas att Rotherham har 4 vinster på de 5 senaste och är hemmastarka. Dessutom kan de mönstra samma lag som slog Brighton senast. Men detta ska givetvis inte ha någon betydelse. Vinner inte QPR detta så kommer vi att slåss i samma regioner i tabellen.

Rangers har fortfarande skavanker på målisarna Robert Green och Alex Smithies. Green kan möjligen stå idag annars får Joe Lumley såklart fortsätta. Charlie Austin tränar för fullt men spelar nog inte från start. I övrigt får vi väl se om samma uppställning som senast får förtroendet. Laget funkade ändå ganska bra och om man bara kunde lära sig att döda matcherna eller hålla rent när det närmar sig 90 så hade det varit 3 poäng.

JFH har sett alla träningar, han formerar laget bäst även om undertecknad fortfarande tycker Tjaronn Chery är en intressant spelare.
Austin och Chery får väl hoppa in och avgöra.
Men snälla Jimmy, vänta inte tills det är typ 32 sekunder kvar av matchen… det blir liksom lite kort om tid då.

OK lads, alla gamla debacle är glömda som vanligt när ny match närmar sig! Nu är det dags för vinst. Med en hel del Swe Hoopsare på plats bärgar vi poängen och börjar en ny resa uppåt. Igen. 

Matz Petersoninfo@swehoops.se2016-01-16 11:37:32
Author

Fler artiklar om QPR