Lagbanner
Nya kontrakt för tjugo unga spelare
Niko Hämäläinen blir kvar i klubben nästa säsong

Nya kontrakt för tjugo unga spelare

QPR har spikat stora delar av kommande säsongs U23-trupp genom att erbjuda 16 spelare nya kontrakt samtidigt som man förlängde kontrakten med ytterligare fyra.

QPR meddelade i slutet av förra veckan att stora delar av säsongens U23-trupp kommer att finnas kvar i klubben under kommande säsong.

Man hade option att förlänga kontraktet för fyra spelare där den enda med rutin från A-laget är backen Niko Hämäläinen, som under säsongen varit utlånad till skotska Kilmarnock. De andra tre är anfallaren Ody Alfa, som varit utlånad till Maidenhead, målvakten Marcin Brzozowksi och mittfältaren Dylan Duncan.

Vidare har alltså 16 spelare skrivit på nya kontrakt. Bland dessa märks främst mittfältaren Faysal Bettache, som varit med i matchtrupperna sedan ligans omstart och även gjort ett inhopp, och mittbacken Joe Gubbins som funnits med på bänken under sommaren, utan att få någon speltid.

Övriga spelare som blir kvar i klubben är följande:

Målvakt: Tyla Dickinson
Försvarare: Nathan Carlyle, Franklin Domi, Aaron Drewe, Themis Kefalas, Kayden Williams-Lowe, Kai Wollard-Innocent
Mittfältare: Amrit Bansal-McNulty, Stephen Duke-McKenna, Jake Frailing, Nathaniel Orafu, Shiloh Remy, Ben Wells
Anfallare: Charley Kendall

Innan säsongen för U23 och U18 avbröts så hann klubben med att värva en dansk anfallare från Aalborg, Marco Ramkilde. 22-åringen har representerat Danmark upp till U19-nivå och är under kontrakt till och med sommaren 2021.

Simon Ståål2020-07-07 21:17:12

Fler artiklar om QPR