Lagbanner
Nytt datum för matchen mot Luton fastställt
QPR gör ett nytt försök att möta Luton nu på tisdag.

Nytt datum för matchen mot Luton fastställt

Dessutom: En målvakt kommer tillbaka från Skottland samtidigt som en annan flyttar dit.

QPR har under onsdagen bekräftat att bortamötet med Luton, som skulle spelats i lördags men sköts upp på grund av Covid19-utbrott hos hemmalaget, kommer att spelas på tisdag. Datumet är den 12 januari och matchstart är satt till klockan 20.00, svensk tid.

---

Efter en rad fina insats under hösten har Seny Dieng tagit hand om platsen som förstemålvakt i QPR. Bakom Dieng så har det skett lite förändringar. Dillon Barnes, som inte gjort någon match för klubben sedan han anslöt sommaren 2019, lånades i början på säsongen ut till Hibernian i Skotska Premier League. Tanken var att Barnes skulle spendera hela säsongen där, men i måndags valde QPR att avbryta lånet för 24-åringen, som agerade andraval på Easter Road och spelade totalt 8 matcher.

Detta skapade genast spekulationer gällande klubbens andra målvakter och under tisdagen lade reservmålvakten Liam Kelly upp en bild på Instagram som antydde att han var på väg till Skottland. Under onsdagen har det bekräftats att Kelly kommer att lånas ut till Motherwell under vårsäsongen.

Ett alternativ är nu att Barnes, vars kontrakt går ut i sommar, stannar i QPR som reserv till Dieng under våren, och att Joe Lumley lämnar. Lumley har under slutet av 2020 varit utlånad till Doncaster och ett alternativ nu är att återvänder dit på lån, men det ryktas även om att QPR erbjudit Lumley ett nytt kontrakt - något som under hösten verkade högst osannolikt.

Skulle det bli så att Lumley skriver på ett nytt kontrakt och stannar för att kämpa med Dieng om platsen mellan stolparna så lånas troligen Barnes ut igen.

 

Simon Ståål2021-01-06 21:33:28

Fler artiklar om QPR