Lagbanner
Paul Smyth ut på nytt lån

Paul Smyth ut på nytt lån

Nordirländaren byter klubb i League One Dessutom: QPR värvar lovande målvakt

QPR har under torsdagen meddelat att man avbryter Charltons lån av Paul Smyth och man lånar i stället ut honom till Accrington Stanley. Smyth har under hösten spelat 14 matcher och gjort ett mål för Charlton, men då klubben haft sex inlånade spelare och bara fått ha med fem i varje matchtrupp har Smyth vid några tillfällen varit den sjätte lånespelaren.

23-åringen kom till QPR från Linfield sommaren 2017, men efter att ha gjort mål både i sin debut för QPR och för Nordirland har det varit svårt för honom att ta en plats i QPR. Under förra säsongen var han utlånad till Wycombe och i höstas till Charlton efter att först ha gjort fyra inhopp för QPR. Den första utlåningen kom dock våren 2019 och precis som nu handlar det om Accrington Stanley.

På Wham Stadium är man mycket nöjda med att få tillbaka Smyth och managern John Coleman säger att han vet vad det är för spelare han får tillgång till och tillägger att Smyth dessutom mognat som spelare sedan sist och att han gjorde en mycket bra match för Charlton mot Accrington i höstas.

---

Efter spekulationer i veckan har QPR under dagen bekräftat att man köper Gillinghams 18-årige målvakt Joe Walsh. Walsh skall initialt ingå i U23-truppen hos QPR, men har under säsongen varit andraval i Gillingham där han under hösten spelat deras matcher i EFL Trophy och ligacupen. Han har också gjort ett inhopp i League One.

QPR betalar enligt West London Sport en summa nu för Walsh och denna kan komma att stiga till en halv miljon pund beroende på hur det går för Walsh i QPR och Gillingham får troligen också en del pengar vid en eventuell vidareförsäljning.

Simon Ståål2021-01-28 23:16:00

Fler artiklar om QPR