Lagbanner
Postponed!

Postponed!

Corona-viruset stoppar engelsk fotboll, i första hand fram till 3:e april

Dom flesta av er har säkert redan snappat upp nyheten. Vid lunchtid i dag, fredag 13/3, kom beskedet att FA, Premier League, EFL, Barclays FA Women´s Super League och FA Women´s Championship beslutat att skjuta upp professionell fotboll i England till åtminstone 3:e april.

Anledningen är den ökande andelen klubbar som har börjat se över möjligheten att isolera spelare och övrig personal på grund av Corona-viruset. Beslutet gäller alla klubbar i dom 4 översta divisionerna och inkluderar även akademier och ungdomslag.

Tråkigt som fan för alla som hade anmält sig till årets medlemsresa nästa vecka och inte minst Shanksy och Lungan som roddat allt för för hela helgen. Ändå ett vettigt beslut anser jag

Om nu spelet mot förmodan återupptas den 4:e april kommer, så vitt jag förstår, matcherna som inte har kunnat genomföras att schemaläggas efter att den ordinarie säsongen spelats. Köpta biljetter kommer att vara giltiga om matcherna spelas vid ett senare tillfälle och återbetalning av köpta biljetter kommer inte att kunna ske innan nya speldatum är satta.

QPR Box Office kommer att hålla stängt tills vidare, Klubbshopen kommer att hålla stängt till 21:a mars, men Online-beställningar ska fungera som vanligt, med reservation för ändringar. Man analyserar såklart läget löpande och nya beslut kan komma med kort varsel

Jörgen Tjärnström2020-03-13 18:26:41
Author

Fler artiklar om QPR