Lagbanner
QPR förlänger med Geoff Cameron, men Grant Hall lämnar
Grant Hall lämnar QPR efter fem säsonger

QPR förlänger med Geoff Cameron, men Grant Hall lämnar

Lagkaptenen lämnar klubben efter fem säsonger.

QPR meddelade under fredagen att Grant Hall lämnar klubben. Den 28-årige mittbacken kom till klubben från Tottenhams U23-lag sommaren 2015 och tog efter tag över kaptensbindeln. Halls insatser på planen var bra i de flesta fansens ögon, men tyvärr så var han rätt så skadeddrabbad, vilket 130 matcher (6 mål) skvallrar en del om.

Klubben ville dock ha kvar Hall och gav honom ett nytt kontraktsförslag, vilket han valde att tacka nej till med hänvisning till att han vill gå vidare med det som passar hans familj bäst.

En spelare som ser ut att bli kvar i klubben till nästa säsong är Geoff Cameron. Det har inte bekräftats av klubben ännu, men enligt pålitliga West London Sport kommer QPR att utnyttja en klausul i 35-åringens kontrakt och förlänga med ett år.

Cameron, med 55 landskamper för USA på meritlistan, lånades in från Stoke hösten 2018 och skrev på ett permanent kontrakt förra sommaren.

Tidigare under juni har QPR förlängt lånekontrakten med inlånade Jordan Hugill (West Ham) och Luke Amos (Tottenham) till och med det datum innevarande säsong är färdigspelad

Simon Ståål2020-06-20 14:18:59
Author

Fler artiklar om QPR