Lagbanner

QPR släpper tre spelare från U23-truppen

Utlånad trio lämnar klubben.

QPR bekräftade under dagen att tre spelare från U23-truppen lämnar klubben, två i morgon och en tredje när säsongen är slut.

De två spelarna som lämnar när deras kontrakt går ut den 30 juni är mittbacken Charlie Rowan och anfallaren Lewis Walker. 22-årige Rowan anslöt från Watford under förra säsongen, men har inte varit i närheten av förstaelvan och har under säsongen varit utlånad till Barnet där det bara blev tre matcher i National League under säsongen.

21-årige Walker kom till QPR i november 2018 efter att tidigare spelat i Derbys U23-lag. Under förra säsongen gjorde han en start och tre inhopp i ligan, men fick inget förtrodende av Mark Warburton och lånades i november ut till Aldershot. Han tog omgående en plats i Aldershots trupp och innan säsongen avbröts gjorde Walker åtta matcher och fem inhopp, dock utan att göra några mål, i National League och en gissning är att han fortsätter karriären ett par, tre divisioner under Championship.

Den tredje spelaren som lämnar är 23-åriige mittbacken Giles Phillips. Phillips kom till QPR sommaren 2017 och är för tillfället utlånad till Wycombe. Då Wycombe skall kvala till Championship blir Phillips kvar hos dem tills dess att deras säsong är slut och lämnar direkt därefter QPR. Phillips har under säsongen spelat 16 matcher för Wycombe och ingått i matchtruppen i de flesta av Wycombes matcher.

Simon Ståål2020-06-29 23:11:10

Fler artiklar om QPR