Lagbanner
Ryan Manning uttagen i Irlands landslagstrupp
Ryan Manning (mitten) är uttagen i Irlands trupp till matcherna mot Nordirland och Danmark i mitten av november.

Ryan Manning uttagen i Irlands landslagstrupp

Dessutom: Två nya spelare till U23-truppen

QPRs 22-årige mittfältare Ryan Manning har för första gången tagits ut till Irlands A-landslagstrupp.

Manning är utlånad till Rotherham under säsongen då det under försäsongen bedömdes att han skulle få begränsat med speltid i tvärrandigt. Han har gjort så bra i från sig att Rotherham fruktar att QPR skall utnyttja en option om att återkalla honom i januari.

Manning inledde karriären på Irland med Mervue United och senare Galway United innan han i januari 2015 kom till QPR. A-lagsdebuten dröjde till nyårsafton 2016 och därefter har det blivit totalt 37 matcher och 3 mål i tvärrandigt.

Efter att Manning varit ordinarie i Irlands U19- och U21-trupper de senaste åren har Martin O'Neill nu tagit med honom i en 36 man stor bruttotrupp inför träningsmatchen mot Nordirland i Dublin den 15 november och Nations League-mötet borta mot Danmark fyra dagar senare.

---

QPR meddelar att man har skrivit kontrakt med två nya spelare som ansluter till U23-truppen. Charlie Rowan och Lewis Walker, båda 20 år gamla, har tränat med klubben under hösten och har nu skrivit på varsitt kontrakt.

Rowan är mittback och tillhörde fram till i somras Watford. Walker är anfallare och lämnade Derby i Augusti. Valet att bli anfallare gör att Walker slipper de största jämförelserna med pappa Des, som under karriären spelade mittback för England och gjorde över 800 ligamatcher för Nottingham Forest, Sampdoria och Sheffield Wednesday.

Simon Ståål2018-11-06 20:03:07
Author

Fler artiklar om QPR