Lagbanner
Sam Field siste man in
Sam Field lånas in från West Bromwich under våren

Sam Field siste man in

QPR hann med att få en spelare på lån under måndagen

Vid midnatt stängde transferfönstret och i vanlig ordning dröjde det till de sista minuterna innan många värvningar presenterades.

För QPR började dagen med att man tackade nej till Nottingham Forest när dessa ville låna målvakten Joe Lumley säsongen ut. Lumleys kontrakt går ut till sommaren och QPR ville antingen behålla honom som reserv till Seny Dieng säsongen ut eller sälja honom för en mindre summa. Hade Lumley lämnat hade klubben dessutom behövt plocka in en annan reserv eller återkalla Dillon Barnes, som nyligen lånats ut till Burton Albion.

Fokus för QPR var annars måndagens bortamatch mot Watford. Det slutade med ett sent segermål och kort därefter meddelade QPR på sociala medier att dagen inte var riktigt slut ännu och strax efter midnatt meddelades att QPR lånar mittfältaren Sam Field från West Bromwich. QPR förefaller också ha en option på att köpa loss Field i sommar.

Field fyller 23 i maj och har representerat England på U18-, U19- samt U20-nivå. Han inledde karriären i West Bromwich och debuterade 2016 som 18-åring med ett kort inhopp. Han har sedan varit på gränsen till förstaelvan där under åren och gjort 45 matcher, varav 22 i Premier League. Han gjorde tre inhopp i Premier League i början av denna säsongen och spelade 90 minuter i klubbens bägge matcher i ligacupen.

Säsongen 19/20 spenderades på lån hos Charlton, där det dock inte blev mer än 18 matcher.

Reaktionerna på sociala medier från West Bromwich fans är att Field är en spelande slitvarg på mitten som borde givits fler chanser och vi får hoppas att han kan ta det steget hos QPR.

Då Field värvats känns det lite märkligt att QPR inte lyckats låna ut Faysal Bettache och Stephen Duke-KcKenna vad det verkar. Duon kommer att få begränsat med speltid och får nöja sig med U23.

En mittfältare från U23 som QPR har lånat ut är Deshane Dalling. Dalling, som i höstas var på lån hos irlädska Cork City, är utlånad till Wealdstone under februari.

Simon Ståål2021-02-02 07:58:00

Fler artiklar om QPR