Spelarbetyg: Brighton - Manchester United
Brighton - Manchester United.

Vilken galen match! Manchester United vinner med 3-2 efter den kanske sjukaste matchen på väldigt länge. Var, straffar, stolpträffar samt straff och mål efter slutsignal, denna match hade allt.

5 - Världsklass
4 - Mycket bra
3 - Bra
2 - Godkänd
1 - Underkänd

David De Gea: 2
Började lite svajigt enligt undertecknande men spelade upp sig och ska väl i ärlighetens namn inte anklagas för något av målen. En godkänd insats men inte mycket mer.

Aaron Wan-bissaka: 1
Den unga högerbacken hade ingen lyckad eftermiddag efter många missar i både offensivt samt defensivt område. Kortpassningsspelet var rent underkänt. Betyget speglar insatsen här.

Victor Nilsson Lindelöf: 2
Svensken som brittisk media kritiserat hårt till följd av kollapsen i premiären. Mot Brighton var svensken dock bättre och höll igen med misstagen och stod oftast rätt. Laget fungerade inte i stort och därmed låga betyg överlag här. Godkänd.

Harry Maguire: 2
Mittbacken startade svajigt men spelade upp sig under matchens gång. Han fick så när beröm för kvitteringen innan målet ströks och blev ett självmål av Brighton. Han ska också va glad att han undkom det röda kortet.

Luke Shaw: 3
Efter 90 minuter kan ingen som kollat matchen ur United perspektiv hävda att Luke Shaw inte var bäst på planen för The Red Devils. Fart, fläkt och kreativitet stod ytterbacken för. Här blir det något högre betyg.

Paul Pogba: 1
Här var det rakt igenom uselt. Felpassningar, frisparkar emot sig, klumpigt försvarspel och allmänt loj attityd. Gör om gör rätt Pogba.

Nemanja Matic: 2
Såg styltigt ut och ärligt talat har väl den serbiska maskinen fått haveri de senaste åren. Andra halvlek spelade han upp sig lite och får väl ändå godkänt tillslut.

Bruno Fernandes: 2
Relativt osynlig i första halvlek där passningar inte gick igenom och där Fernandes fick hämta boll djupt nere på egen planhalva. Får tillslut efter sanslöst drama 1 + 1 i protokollet genom en säker straff och en fin assist. Lutar mot en trea men får en stark två som helhetsbetyg.

Mason Greenwood: 1
Osynlig egentligen hela matchen och trots sin snabbhet och försök till kreativa lösningar. Blev det pannkaka av det mesta idag tyvärr.

Marcus Rashford: 2
Stod för ett snyggt mål assisterat av Bruno Fernandes men i övrigt otroligt osynlig. Skulle han inte passa bättre som renodlad striker Ole? Jag tror nog det.

Anthony Martial: 1
Här var det underkänt så det skriker om det. Fransmannen hade knappt bollen under 96 minuter och när han väl fick den blev resultatet bolltapp direkt. Frustrerande att se på.

Inhoppare: Fred: 2
(in 65') Syntes väl inte direkt supermycket efter sitt inhopp efter dryga timmen. Hårt slit i defensiven i slutet.

Eric Bailly: Spelade för kort tid för att betygsättas (in 83')
Var faktiskt helt okej när han kom in trots knappt tio minuter på planen.

Donny Van De Beek: Spelade för kort tid för att betygsättas (in 90')
Var svårt för nyförvärvet att sätta avtryck med massiv press av hemmalaget i slutskedet.