Spelarbetyg: Fulham – Manchester United
Argentinskt försvar och anfall vinner matcher för United

Det blev en dramatisk sista match på Craven Cottage innan VM-uppehållet. Alejandro Garnacho skulle återigen komma in och vinna matchen för United när han avgjorde på Fergie Time. Argentinare i den röda tröjan verkar att vara det nya vinnarkonceptet för Erik ten Hag.

David de Gea: 6
Står för flera högklassiga reaktionsräddningar och har otur att inte få hålla nollan. Höll United kvar i matchen när resten av laget hade en svag andra halvlek.

Tyrell Malacia: 3
Fick spela som högerback i Diogo Dalots frånvaro. Verkade skakig och hängde inte med alls med Willian då detta antagligen var hans första match på högersidan. Spelar upp sig lite i andra men var inte på plats vid kvitteringen.

Victor Lindelöf: 5
Var på hugget och kom in bra I många dueller. Försvarade bra tillsammans med Martinez när Fulham hade tryck. Följsam i många situationer och har fått tillbaka sitt självförtroende.

Lisandro Martinez: 5
Håller rent och hade full koll på Fulham anfallarna. Däremot hade han bekymmer med James när han var på språng. Bra passningsfötter och driv med bollen. Argentinaren och svensken trivas att spela med varandra.

Luke Shaw: 5
Fulham utgick sitt anfall på högerkanten, så engelsmannen hamnade inte under särskilt mycket press. Lugn och behärskad med bollen i uppspelsfasen och borde ha haft en assist när Martial nickar över.

Casemiro: 5
Vann duellen vilket ledde fram till Eriksens första mål för United. Var som en ankare i försvarsspelet när Fulham fick tryck med Willian. Inte lika mycket inflytande i andra halvlek men fortfarande en viktig kugge på mittfältet.

Christian Eriksen: 6
Fick äntligen göra sitt första mål I klubben och var nära att göra sitt andra i slutskedet av första halvlek. Försvinner lite ur matchbilden i andra halvleken när United blir lite väl låga. Men assisterar Garncho vid vinstmålet.

Anthony Elanga (Ut: 55´): 4
Täckte upp för Malacia som behövde tid att bli varm i kläderna på högerbacksrollen och var mer defensiv i sin insats. Tar många löpningar bakom och rör sig fint. Däremot kom inte till några direkta farligheter.

Bruno Fernandes: 4
Assisterade Eriksen i sin 100:de Premier League match och återigen visar Bruno betydelsen han har i United. Skapar ett mer direkt anfallsspel och låg bakom flera målchanser. Blev slarvig med bollen i andra halvlek när flyttades ut på högersidan och gav Fulham kontringen när han naivt försökte hålla kvar bollen i spel.

Marcus Rashford: 4
Kommer till farliga målchanser men behöver vara mer noggrann i sitt beslutagande. Hårt bevakad och åkte på ett par efterslängare. Lite oroväckande när han höll för sin axel som han har haft problem med innan. Hade det svårt att påverka matchen och var lite väl ivrig med bollen ibland.

Anthony Martial (Ut: 71´): 4
När Tony spelar med handskar under strålkastarna brukar det oftast vara målgaranti. Blev inte så på Craven Cottage. Borde ha avslutat bättre och gett United en 2–0 ledning i första halvlek. Blir däremot ett bättre flöde i spelet med honom som nia.

Inhoppare

Scott McTominay (In: 55´): 4
Byttes in för att ge mer fysik i matchen. Såg stundtals ut att spela som en nia och kom till en farlig målchans som han borde ha gjort mål på. Gör det helt okej men det kändes som ett fel byte vid fel tid.

Alejandro Garnacho (In: 71´): 6
ALEJANDRO, ALEJANDRO!! Fortsätter med sin fina form och blir matchvinnare. Detta var hans riktiga genombrott i United.

Ett perfekt avslut inför VM med tre pinnar från huvudstaden och Garnacho som matchhjälte, Håller ni med betygen och var detta argentinarens stora genombrott i United? Skriv era åsikter i kommentarsfältet.