Spelarbetyg: Manchester United – Aston Villa
Anthony Martial tillbaka i målprotokollet i sin första start efter skadan.

United gick vidare till nästa omgång av ligacupen när man tog revansch mot Aston Villa. Erik ten Hags mannar blev dock tvungna att komma tillbaka från underläge två gånger och lyckades till slut att vända matchen efter två framspelningar av inbytte Alejandro Garnacho.

Martin Dubravka: 4
Första matchen i Unitedtröjan för slovaken som står för en gedigen insats. Hamnade under onödig press flera gånger när försvaret slog nonchalanta hempassningar. Kan inte göra något på målen.

Diogo Dalot: 4
Kom till matchens första målchans efter tjugo sömniga minuter och försökte skapa något framåt även om han saknade slutprodukten. Få räkna med sig en fin hockeyassist med sin boll till Bruno på den första kvitteringen, men även ett olyckligt självmål. Kommer att saknas borta på Craven Cottage.

Harry Maguire: 3
Fick en varning i första halvlek och hade ingen aning om vart Watkins befann sig. Satte även Dubravka i några märkliga situationer med udda hemåtpassningar. Var nära att nicka in en hörna och bli målskytt, men ännu en tveksam prestation av kaptenen.

Victor Lindelöf (Ut: 86´): 4
Förbättring från söndagens prestation. Gick in mer bestämt i duellerna och kunde skapa några halvchanser med djupledsbollar till Rashford. Stundtals för passiv i försvaret men gjorde det som han förväntades att göra.

Tyrell Malacia: 4
Ger och tar i dagens match. Positiv i spelet framåt och kom ofta på överlappningar för Rashford. Däremot mer tveksam i det defensiva spelet. Vaknade till som resten av laget i andra halvlek.

Scott McTominay: 5
En match av två helt olika halvlekar för skotten. En väldigt svag första halvlek men stod för en viktig aktion när han nickade undan Douglas Luiz hörna på mållinjen. Spelar upp sig i andra när Eriksen kommer in och såg mycket mer bekväm ut. Dödar matchen i övertid med ett kliniskt avslut på Garnachos inlägg.

Fred (Ut: 62´): 3
Likt sin mittfältskollega, svag i passningsspelet under första halvlek. Inleder andra halvlek med att slarva bort bollen på mittfältet, vilket ledde fram till Villas kontringsmål. Allmänt svag insats av Fred.

Bruno Fernandes: 6
Fick börja matchen med att spela ute på kanten och blev inte alls lika effektiv som han brukar vara jämfört med honom i centrala positioner. Flyttades in i tia rollen till andra halvlek och gjorde en assist och vinstmålet i andra halvlek. Visade varför han är så viktig för Uniteds anfallsspel.

Donny Van de Beek (Ut: 62´): 2
Fick till allas förvåning starta trots den senaste prestationen på Villa Park. Spelade som tio vilket flyttade ut Bruno till kanten. Svårt att se exakt vad Donny bidrar till laget i nuläget. Hade chockerande 11 bolltouches under första halvlek, vilket var färre än Dubravka.

Marcus Rashford: 5
Utgick från vänsterkanten, vilket är hans favoritposition i anfallet. Kunde stundtals hota Villa försvaret och utmanade Ashley Young i en mot en situationer. Alert att följa upp situationen vid 2–2 och hålla balansen innan han gjorde sitt åttonde mål i årets säsong.

Anthony Martial (Ut: 62´): 4
Första matchen tillbaka i startelvan från skadan och det märktes. Var ringrostig i första halvlek men skakade av sig rosten till andra halvlek med en snabb kvittering. Kan bara hoppas att han får vara skadefri en längre period.

Inhoppare

Anthony Elanga (In: 62´): 4
Gjorde inget särskilt med sitt inhopp utan det möjliggjorde att Bruno kom i den centrala rollen. Löpvillig och kom in med energi.

Christian Eriksen (In: 62´): 5
Stabiliserade mittfältet och lugnade ner spelet i en annars väldigt kaotisk match. Fungerade bra med McTominay på mittfältet.

Alejandro Garnacho (In: 62´): 6
Visar alltid mod när han försöker att dra sin försvarare. Assisterar först Bruno och gör sedan ett läckert inlägg till McTominay. Argentinaren fortsätter att imponera och växer för varje match.

Casemiro (In: 82´): –