Spelarbetyg: Manchester United - Liverpool
En av de värsta insatserna från Manchester United i modern tid?

Manchester United står för en av de värsta insatserna jag någonsin skådat och förlorar hemma mot Liverpool med 5-0. Jag är totalt mållös. Bedrövligt.

David de Gea: 2
Släpper in 5 mål och har likt resten av laget en katastrofmatch. Gör ändå någon avancerad räddning, vilket höjer honom till en tvåa.

Aaron Wan-Bissaka: 1
Är väl inte enskilt han man ska beskylla för Uniteds första bedrövliga halvlek, men han ingår i en backlinje som är helt genomusel idag.

Victor Lindelöf: 1
Kom direkt fel i Uniteds press vid 0-1 och såg därefter riktigt svajig ut matchen igenom. Han får, likt resten av backlinjen, lägsta möjliga betyg.

Harry Maguire: 1
Krockade med Luke Shaw vid 0-2 och är fullständigt bedrövlig i den första halvleken. Ser helt vilsen ut på planen och går inte att känna igen över huvudtaget. Sen in i närkamperna och tar märkliga defensiva beslut. Fruktansvärd insats.

Luke Shaw: 1
Kan vara den värsta insatsen jag någonsin sett av en Manchester United-spelare i den första halvleken. Upphäver offsiden vid 0-1, krockar i Maguire vid 0-2 och tappar markeringen på Salah vid 0-3, 0-4 och 0-5. Felpassningar, dåliga inlägg och ett gult kort på det. Synd att inte 0 fanns på betygsskalan.

Fred: 2
Skyddade uppenbarligen inte backlinjen tillräckligt bra och såg vilsen ut i den första halvleken. Får springa mycket i andra när United är en man mindre.

Scott McTominay: 2
Likt Fred gjorde han uppenbarligen inte sitt defensiva jobb i den första halvleken och är allmänt ouppmärksam med bollen.

Mason Greenwood (ut 45’): 3
Blev utbytt efter 45 minuter. Försökte iallafall i den första halvleken, men fick inte alls till det. Märkligt byte, då han ändå såg okej ut. Inte en av de sämsta idag.

Bruno Fernandes (ut 62’): 1
Missade friläge efter tre minuter vilket satte ribban för hans insats. Slog bort många avgörande passningar och får avsluta dagen genom att ta ett fult frustrationsgult kort. Bedrövlig.

Marcus Rashford (ut 62’): 3
Var väl den enda i United som verkligen försökte i den första halvleken. Löpte mycket, många gånger offside dock, men testade ändå Liverpools försvar. Blir dock utbytt, vilket jag tyckte var synd.

Cristiano Ronaldo: 2
Helt osynlig i den första halvleken, och tar ett riktigt fult gult frustrationskort som kanske borde varit rött? Gör ett snyggt mål till 1-5 som blir bortdömt för offside.

Byten:
Paul Pogba (in 45’): 1

Tappade bollen direkt till 0-5 och tar sedan ett solklart rött kort. Fick vara på planen i en knapp kvart och är så underkänd man bara kan bli.

Edinson Cavani (in 62’): 3
Rev och slet i defensiven, och hade en boll i ribban. Kom ändå in och bidrog med energi under sina knappa 30 minuter.