Spelarbetyg: Manchester United - West Ham 1-0

Spelarbetyg: Manchester United - West Ham 1-0

West Ham förlorade med 0-1 på Old Trafford. Trots flertalet kvalitativa målchanser i slutet lyckades inte Hammers göra mål bakom de Gea.


1 – Underkänd
2 – Godkänd
3 – Bra
4 – Mycket bra
5 – Fantastisk

Lukasz Fabianski: (utbytt i min 45): - 2
Gjorde det man kan begära av honom. Var stabil bakåt och kan inte lastas för 0-1 målet från ett perfekt inlägg av Eriksen.

Thilo Kehler: - 2
Gör det bra från sin ytterbacksplats och fyller på offensivt flertalet gånger på högerkanten. Förlorade nickduellen mot Rashford vid 0-1 målet som blev kostsamt.

Kurt Zouma: - 3
Gör en stabil insats och håller borta Manchester United från de farliga ytorna och väldigt stark i duellspelet.

Craig Dawson: - 3
Väldigt bra defensivt och som alltid ett hot i offensivt straffområdet, men lyckas tyvärr inte få in någon boll på alla våra offensiva fasta situationer.

Aaron Cresswell: - 3
Lyckades neutralisera Elanga på sin kant och kommer med bra upp i offensiven. Kvaliteten på inspelen varierar och ibland rinner bra lägen ut i sanden ibland för lång tid på sig innan inlägget kommer eller blir blockerat av försvararen.

Declan Rice: - 4
Kandidat till matchens bästa spelare. Vinner majoriteten duellerna på mittfältet och driver upp bollen bra offensivt. Står rätt i positionsspelet flertalet gånger defensivt och kan bryta Manchester Uniteds inspel. Rice andra halvlek var mycket bra!

Tomas Soucek - 2
Ganska osynlig på mittfältet och står mycket i skuggan av Rice. Men som vanligt blir det farligt vid enstaka tillfällen när Soucek fyller på bra in i offensivt straffområde.

Flynn Downes (utbytt i min 77) – 2
Downes har imponerat denna säsong, men på Old Trafford gjorde han en av sina sämre insatser. Vågade inte alls ta för sig utan föll ifrån i matchbilden utan att göra bort sig på något vis.

Jarrod Bowen - 2
Bowen var tveksam till spel på grund av sin skadade ankel. Kanske hämmade den honom för det gick inte riktigt att känna igen honom på sin vänsterkant.

Said Benrahma (inbytt min 45): - 3
Blandar och ger. Är väldigt bra när han utmanar en mot en, Det är vår vänsterkant som skapade de farligaste lägena under matchen mycket tack vare Benrahma.

Gianluca Scamacca (utbytt min 57)  - 3
Scamacca var het (kanske lite för het) i matchen och ville verkligen visa att han håller hög kvalitet på denna nivå. Märktes att United försvaret hade problem med honom. Nära på att dra på sig ett andra gula kort, som säkert var anledningen till att Moyes plockade av honom tidigt i matchen.

Inhoppare:

Alphonse Areola (inbytt min 45): - 2
Gör det han ska men har inte så mycket att jobba med under andra halvlek.

Michail Antonio (inbytt min 57) - 3
Kommer in och gör det väldigt jobbigt för Manchester-försvaret. Tar mycket initiativ och ger laget andra dimensioner i det offensiva spelet. Hade vart intressant att se honom och Scamacca spela tillsammans.

Pablo Fornals  (inbytt min 77) –
Spelade för kort tid för att betygsättas.
 

Emanuel Andersson2022-10-31 21:23:00
Author

Fler artiklar om West Ham