Spelarbetyg: West Ham United- Tottenham Hotspur

Spelarbetyg: West Ham United- Tottenham Hotspur

Delade poäng i derby. Poäng i två matcher på rad för West Ham, har den dystra trenden brutits?

1 – Underkänd
2 – Godkänd
3 – Bra
4 – Mycket bra
5 – Fantastisk

Lukasz Fabianski-3
Fick släppa en boll förbi sig i matchen, kan inte göra något åt det. I Övrigt en solig insats då han inte har jättemycket bollar att rädda. Hade en bra räddning på Harry Kanes volley. 

Vladimir Coufal-3
Hans spelförståelse vid målet när han kastar in bollen snabbt innan Tottenham är med är fantastisk. I övrigt gör han en stabil insats. 

Thilo Kehrer-4
Gör i mina ögon en jättebra insats på mittbacks positionen. Otur med självmålet men hade inte han fått in den så hade Son får det. Stängde igen Kane och Son på ett mycket bra sätt. 4

Kurt Zouma-4
Håller ställningarna bakåt. En jättebra insats återigen. Börja växa in i rollen som general i backlinjen. 

Aaron Cresswell-3
Hade det tufft under första halvleken med Kulusevski. Bättre i den andra halvleken. Blev utbytt med 20min kvar mot Ogbonna. 

Declan Rice-3
200 matcher I West Ham. Hade ett bra skott under den första halvleken. Skapar mycket framåt med sina passningar. 

Tomas Soucek-4
Har varit bra de sista matcherna. Känns som att han har haft ett mål hängde i luften och fick äntligen utdelning. Var nära i slutet att avgöra. Älskar hans attityd i närkamper, nickdueller och i det uppoffrande spelet. 

Jarrod Bowen-3
Kämpar fortfarande med att hitta formen från förra säsongen. Gör hittills sin klart bästa match. Gör mycket bra i det dolda då man självklart ser honom som en målgörare. Tror på ketchup-effekt när första målet väl kommer. 

Said Benrahma-3
Bra första halvlek men försvann mer eller mindre under andra halvleken och blev utbytt. Hade ett bra skott och en bra framspelning till Antonio där skottet tyvärr tog i stolpen. Behöver vara jämn under 90min. 

Pablo Fornals-3
Kämpar hela matchen och får oftast bra resultat av det. Har otur på studsen när bollen går högt över mål. 

Michail Antonio-4
Antagligen planens bästa spelare. Skapar mycket chanser och vinner mycket dueller. Fantastik pass till sSoucek som resulterar i mål. 

Inbytta spelare:

Lucas Paqueta-3
Kommer in med skyhöga krav på sig. Gör det bra efter enbart 48h i klubben. Svårt att bedöma då han kom in som som en offensiv kraft men hade svårt att finna sin position på så kort tid i laget.

Angelo Ogbonna.3
Spelar ca 20min. Gör det stabilt.

Emerson
Inbytt med ca 5min kvar. N/A

Eric2022-09-02 20:58:47
Author

Fler artiklar om West Ham