Thilo Kehrer lämnar permanent

Thilo Kehrer lämnar permanent

Kehrer som varit utlånad till Monaco har skrivit på permanent för dem.

Det blev bara en och en halv säsong för Kehrer i West Ham. Han blev som bekant utlånad till Monaco i januari och har nu skrivit på för dem. Köpesumman är som vanligt hemlig men enligt transfergurun Fabrizio Romano så ligger summan på ca €11 miljoner. Ungefär samma summa som West Ham köpte Kehrer för från PSG sommaren 2022.

Det blev sammanlagt 50 matcher för Kehrer i West Ham. Kehrer fick aldrig någon fast plats i West Ham utan fick hoppa runt i laget. Började som mittback för att sedan oftast spela ytterback. Har för mig att han även spelade lite på mittfältet. Så det bidrog säkert till att Kehrer ville lämna till slut. Han ville också få spela regelbundet för att kunna ta plats i Tysklands EM trupp. Något som förmodligen blivit svårare om han stannat i West Ham.

Mitt största minne av Kehrer är från firandet efter West Hams seger i Europa Conference League i somras. När Kehrer fick tag på micken på både busen som körde runt men även senare när de var framme i Stratford så var han den som höll låda mest och bäst. https://x.com/i/status/1791388389620449545

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/thilo-kehrer-makes-permanent-monaco-move 

Stort tack för din tid i West Ham Thilo Kehrer och lycka till i framtiden.

Arne Söderlund2024-05-17 15:14:00
Author

Fler artiklar om West Ham