Transferfönstrets avslutande händelser.

Sent igår blev det klart att vårt Chelsea lån Bertrand skriver på en permanent deal och att Filip Djuricic ansluter på lån säsongen ut från Benfica.

Ryan Bertrand behöver ingen större presentation efter sin tid i Saints efter utlåningen från Chelsea, han är numera också landslagsspelare för England.
Ryan Bertrand skrev igår på en deal som sträcker sig 4,5 år framåt och är det något negativt med detta så det väl hur mycket speltid vår framtidsman Targett kommer få med Bertrand som konkurrent om samma position.
Filip Djuricic har en bakgrund i Heerenveen vilket gör att Koeman har koll på spelaren, Djuricic är Serbisk landslagsman och därmed väl bekant med Tadic vilket säkert kan underlätta för honom när han kommer till sydkusten.
Djuricic värvades från Heereveen till Benfica där han haft svårt att ta plats, Benfica lånade ut honom till Mainz 05 men när nu Saints visade intresse så ordnade Benfica och Koeman en deal till säsongens slut.
När Djuricic var i Heereveen var han mycket het på marknaden med många klubbar intresserade men efter den något misslyckade transfern till Benfica är han lite bortglömd mao som med Elia, Koeman menar på att den portugisiska fotbollen inte passade serben och att Saints kommer vara en mycket mer passande miljö.
Vårt serbiska nyförvärv kan användas på i princip alla mittfälspositioner.

Ove Karlsson2015-02-03 08:20:00
Author

Fler artiklar om Southampton