-.-
Austin höll WBA borta från tre poäng denna eftermiddagen.

-.-

Blytung förlust i London. Hörnorna avgjorde matchen på Loftus Road.

Efter en fantastisk start lyckades Lescott nicka in ledningen i den tionde matchminuten. Baggies fortsatte framåt och skapade, ett modigt bortalag som spelade sin fotboll. Även 0-2 skulle komma. Varela tog bollen och drev upp från halvplan, väggade med Sessegnon, fick tillbaka den och avslutade enkelt till 0-2 WBA. Rättvist resultat.

Men sedan skulle det roliga ta slut. Fyra minuter efter 0-2 målet får QPR en hörna som resulterar i straff. Denna gången stod Morrison och drog i en QPR-tröja. Väldgt onödigt. Austin som var tillbaka från avstängning tryckte säkert in reduceringen till 1-2. Detta var bara början från Austin som skulle få hålla i en show denna lördagseftermiddagen. Innan halvtid hade Gardner en farlig frispark och Sessegnon ett avslut från högerkanten. Men längre fram kom inte West Brom som var väldigt starka i den första halvleken. Försvarsspelet funkade jättebra.

Andra halvleken kom att bli en mardröm. Knappt fyra minuten in och ännu en gång visar QPR styrka i luftfrummet. Hörnan i den 49:e minuten lyckades nå en Zamora som nickade vidare till Austin som gjorde 2-2. En situation där WBA agerade passivt och ännu en gång står man på hälarna i straffområdet. Minuten efter kvitteringen skulle hemmalaget haft en straff efter att Morrison (IGEN) ha kastat ut en fot framför Barton som föll. Men med turen på sidan kunde domaren fria till Albions fördel.

Sedan handlade mycket om QPR som skapade och skapade. Inga riktigt heta chanser men då och då fick Foster agera tillsammans med försvaret. Berahino kom in istället för en Brown som var ok. Detta med tjugo kvar. Många tyckte nog att Berahino skulle ha startat och Ideye Brown var okej men skapade ingenting under timmen spelad.

Allt skulle avgöras mot slutet. Tredje gången gillt och om jag berättade att Baggies hade släppt in samtliga mål på hörnor under matchen skulle det hända igen. För tredje gången, med 5 minuter kvar, släppte West Bromwich till. Dorrans hänger inte med i luften mot Austin som kunde stå för ett hattrick den här dagen. Det betydde 3-2 för QPR och vändningen var fullbordad.

I sista minuten hade Berahino en ribba men längre kom Baggies inte. Tyvärr kunde man heller inte hålla undan och nu får man en jobbig hemresa.

Som supporter blir man vansinnig att se sitt lag släppa in tre mål på tre likadana situationer. Fasta situationerna avgjorde det här mötet och WBA räckte inte till. Någonstans bör Alan Irvine hållas högt ansvarig som inte håller taktiks i den här matchen. Med laget naturligtvis. Men det är konstigt att se att man lägger en mittfältare i form av Dorrans, Morrison på en vass spelare som Austin. Varför inte McAuley eller Lescott som kan hålla bort tremålsskytten.

Om 6 dagar väntar mästarna Manchester City på The Hawthorns.